Ha 18 leszek, egy szó nélkül elköltözhetek, és a családomnak ebbe semmi beleszólása nem lesz?
Addig dolgozok.
Bár nem úgy néz ki, hogy szakítunk, nagyon imád engem, velem képzeli el a jövőjét... :/
Számolok ezzel is. Kb 10 éves korom óta csak magamra számíthatok, kajára pénzt is lopnom kellett a "szüleim" tárcájából. Ha persze észrevették, akkor jött a verés.
Kb 11 évesen amikor minden du a könyvtárban voltam, a könyvtáros annyira megsajnált, hogy naponta hozott nekem ebédet...
Ha igaz, amit írsz a szüleidről, akkor megértem, hogy 1 nappal sem akarsz többet velük lakni, mint amit muszáj.
Érettségizz le, keress munkát, munka mellett is lehet tanulni.
A testvéreddel mi a problémád?
Én azt nem értem, hogy te erről 7 évig miért nem szóltál senkinek???? Se gyámügy, se iskola, se távolabbi rokonok? Én ezt nem hiszem el. Én is menekülnék egy ilyen környezetből, de már jóval előbb megtettem volna. Most nagyon rá vannak állva a családon belüli erőszakra, tehetsz feljelentést is. Nem látta rajtad senki, hogy vertek?
Nincs senki olyanod aki megvédjen? Még a párod szülei sem? Ezt nem értem az egészben, hogy miért tűrtél idáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!