Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 18 leszek, egy szó nélkül...

Ha 18 leszek, egy szó nélkül elköltözhetek, és a családomnak ebbe semmi beleszólása nem lesz?

Figyelt kérdés
Mert akkor már nagyon várom, már csak 10 hónap és pár nap. Hogy van ez?
2012. máj. 3. 21:11
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Addig dolgozok.

Bár nem úgy néz ki, hogy szakítunk, nagyon imád engem, velem képzeli el a jövőjét... :/

2012. máj. 3. 22:09
 22/29 anonim ***** válasza:
Senki sem úgy képzeli el a kapcsolatát, hogy egyszer tönkremegy, különben az emberek eleve nem költöznének össze és házasodnának meg. Azért számolj azzal is, akármennyire is szeretitek egymást!
2012. máj. 3. 22:18
 23/29 A kérdező kommentje:

Számolok ezzel is. Kb 10 éves korom óta csak magamra számíthatok, kajára pénzt is lopnom kellett a "szüleim" tárcájából. Ha persze észrevették, akkor jött a verés.

Kb 11 évesen amikor minden du a könyvtárban voltam, a könyvtáros annyira megsajnált, hogy naponta hozott nekem ebédet...

2012. máj. 3. 22:20
 24/29 anonim ***** válasza:

Ha igaz, amit írsz a szüleidről, akkor megértem, hogy 1 nappal sem akarsz többet velük lakni, mint amit muszáj.

Érettségizz le, keress munkát, munka mellett is lehet tanulni.

A testvéreddel mi a problémád?

2012. máj. 4. 04:32
 25/29 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy te erről 7 évig miért nem szóltál senkinek???? Se gyámügy, se iskola, se távolabbi rokonok? Én ezt nem hiszem el. Én is menekülnék egy ilyen környezetből, de már jóval előbb megtettem volna. Most nagyon rá vannak állva a családon belüli erőszakra, tehetsz feljelentést is. Nem látta rajtad senki, hogy vertek?

Nincs senki olyanod aki megvédjen? Még a párod szülei sem? Ezt nem értem az egészben, hogy miért tűrtél idáig.

2012. máj. 4. 11:10
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk lehet nagyon meg volt félelmitve. Apád megérdemelne egy alapos verést de olyat hogy úgy keljen összekaparni a földről kis lapáttal.. milyen emberek vannak... Jól teszed hogy lelépsz felejtsd el őket, koncentrálj a saját életedre! Isten majd igazságot tesz, ez még vissza fog ütni az életükben az biztos.
2012. máj. 24. 19:40
 27/29 anonim ***** válasza:
milyen munkád lesz?
2012. jún. 10. 22:55
 28/29 anonim válasza:
Ha, jó csaj vagy én eltartalak, és hozzám is költözhetsz. :-)
2012. jún. 15. 23:03
 29/29 Cserpák István válasza:
47%
Milyen érdekes ez a tőrténet.11évesen már csavarogtál,aztán ütöttek vertek,lopnod kellett, hogy nehogy éhenhalj, közben fizették az iskoláidat az alkoholista szülők.Kiszámoltad már, hogy ez mennyibe került nekik, hogy te mindjárt érettségizel? Nem az lehet inkább, hogy elvették a szüzességedet és megbolondultál tőlle?
2012. aug. 9. 06:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!