Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Itt a 48765. "mitvegyekahúzott...

Itt a 48765. "mitvegyekahúzottamnak? " kérdés, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Eddig azt hittem szerencsés vagyok, mert az egyik legjobb barátnőmet húztam, de rájöttem, hogy így még nagyobb a nyomás, hogy jó ajándékot adjak. 17 évesek vagyunk és az ilyen fényképes ajándékok ki vannak lőve, mert nem vagyunk azok a fényképeszkedős típusok. Egyébként sokat jár színházba és moziba, nagyon sokat tanul (kitűnő), nem tanulunk spanyolt, szóval nem beszéljük, de ő nagyon szereti. Illetve úszik, fut, jégkorizik. Ötletek?

2015. dec. 1. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Vegyél neki kresz táblát bazzeg!
2015. dec. 1. 17:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Szellemes válasz akart lenni? Úgy őszintén, ettől jobban érzed magad? Megörökítetted a felesleges indulatosságod?
2015. dec. 1. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Barátság karkötő vagy nyaklánc?

Bögre is jó lehet, csak nem közös képpel, hanem "legjobb barátnő" felirattal, vagy az érdeklődési körének megfelelő dolgokkal. Még az is lehet, hogy egyedileg megtervezed és mindent amit szeret ráraksz (persze úgy hogy kellemesen kaotikus legyen).

[link]

2015. dec. 1. 18:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!