Hol lehet venni, vagy van ilyen egyáltalán?
Figyelt kérdés
A páromnak olyan munkahelye van, hogy egèsz nap bent van ès dolgozznak a lènyeg az, hogy 12-14óráig ebèdszünet van. Akkor eszik meg mivel, hogy korán kel aludna egy kicsit a kocsiba. De panaszkodik mindíg, hogy fázik a kocsiba ès így nem tud aludni. Arra gondoltam így karácsony közeledtèvel karácsonyra meglepem valami melegítővel (olyasmire gondoltam mint a hősugárzó) csak amit autóba is lehet használni, vagy van ilyen egyáltalán? Ès hol lehet vennj?2015. nov. 15. 12:18
1/6 anonim válasza:
LOL autóba hősugárzó ne már :D
Egyébként ami egy fokkal jobb lenne ennél az az ülésfűtés, kb. 3.000 ft-ért már kapni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam h hősugárzót csak shoz hasonlitottam. Azt lehet külön kapni? Èn nemtudom azert kerdem.
2015. nov. 15. 13:06
3/6 anonim válasza:
Elektromos fűtőventilátor a neve. Amúgy az ilyen fűtős dolgok (mint az ülésfűtő huzat is - nem tudom mi a neve) szivargyújtóról mennek.
Szóval egyszerűbb szerintem ha adsz neki egy jó vastag, thermo plédet
5/6 A kérdező kommentje:
A plèd/takaró is csak egyben van párnával meg szett úgy meg hülyèn nèzne ki hogy az egèsz szettet beviszi a munkahelyre. Meg drága is valami olyanra gondoltam ami szivargyújtorol megy de melevit
2015. nov. 15. 13:21
6/6 anonim válasza:
Írtam már, elektromos fűtőventilátor kocsiba, a neve. Legalábbis ez hasonlít a legjobban arra amire te gondolsz.
Meg van amit te linkeltél, de az már beépített. Én erre gondoltam, ezt csak megveszed és rárakod az ülésre, nem kell beépíteni.
Plédet meg lehet venni simán is, vagy pokrócnak is hívják. ilyen kis összetekerhetőset, amit kocsiban is tud tárolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!