Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Lányok! Örülnétek egy ilyen...

Lányok! Örülnétek egy ilyen ajándéknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A páromnak vennék egy gyűrűt, ami nekem nagyon bejön férfi szemmel. Nem tudom nektek, nőknek mennyire tetszene :) Itt a kép róla: [link]

Zafír van benne, szerintem jól néz ki

2014. dec. 11. 19:10
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

A gyürü szep, de igy en is nagyon csalodott lennek. Mi a, hogy eloeljegyzes? Ezzel akarja befogni a szamat? Ha gyürüt veszel neki most, hogy raadasul meg beszeltetek is rola, szinte biztosra veheted, hogy csalodott lesz, hiszen azt varja, hogy megkerd. Inkabb ülj le vele beszelgetni, es mondd meg neki konkretan, hogy kb mennyi idö mulva varhatja a lanykerest. Nyilvan nem datumot kell mondani, hanem mondjuk 1-2-3-x evet, vagy nalunk pl. a ferjem mondta, hogy majd akkor, ha lediplomaztunk. Ennek en sokkal jobban örültem akkor, mintha meglepett volna egy akarmilyen gyürüvel, ami nem eljegyzesi, csak egy igeret. Igy legalabb tudtam, hogy mire szamithatok, nem vartam tükön ülve minden jelesebb alkalmat, es nem keseredtem el, hogy mar megint nem, es megint nem... Vegyel neki medalt, fülbevalot, karlancot, akarmit, csak ne gyürüt, vagy ha mar gyürüt veszel, akkor az eljegyzes legyen, ne elö-nemtudomenmicsoda. Hidd el, egy öszinte beszelgetesnek jobban fog örülni, amiben elmondod, hogy szereted, vele kepzeled el az eleted, es szeretned is elvenni x ev mulva. Konkret szamot mondj, ne azt, hogy ,,majd". Ezzel lehet megnyugtatni valakit, aki eljegyzest akar, nem egy al-eljegyzesi gyürüvel.

A gyürü nagyon szep amugy.

2014. dec. 12. 09:38
 32/34 anonim ***** válasza:

én nem tudnek egy gyurunek oszinten orulni, ha nem eljegyez vele, csak egy komolytalan "majd lesz az is" igeretet tesz.

akkor inkább egy lanc, karlanc, fulbevalo, de semmikepp sem gyuru.

bar gyonyoru darab! de tenyleg hulyen jon ki, ha nem kered meg, csak gyurut adsz neki.

30N

2014. dec. 13. 12:11
 33/34 anonim ***** válasza:

A nők szereteik az ékszereket. Miért kell rögtön eljegyzésre gondolni?

Én örülnék neki.

2014. dec. 13. 12:40
 34/34 anonim ***** válasza:
33-as, alapesetben egyetértek azzal, amit írsz, de olvasd el a kérdező 14-es és 18-as válaszát, a lány már szeretne eljegyzést.
2014. dec. 13. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!