Férjek, ti milyen ajándéknak örülnétek nejetektől szülinapra vagy névnapra?
Bőr pénztárca
Bőr öv
Ha játszik hangszeren, akkor ahhoz valamilyen kellék
Köszönöm az eddigi kreatív válaszokat!
Igaz, a kérdés úgy szólt, hogy ti minek örülnétek, de a második és harmadik válaszoló ajánlatát nem tudom magunkra alkalmazni... a férjem monogám és szeret engem, szeret velem lenni! :) Én arra gondoltam, veszek valami nyomkodós akármit, amiért a férfiak odavannak, csak tudnám, hogy mit. Tudjátok, valamit elektronikai kütyüt, amiről én életemben nem hallottam, és azt sem tudnám, hol kell bekapcsolni. :D Valami ilyen ötlet esetleg? :)
Csak sajnos nem ér sokáig a takaró, 10 alatt meg kell állnom.
itt rengetek kütyü van, meg is tudod rendelni, házhoz viszik!
Főzöl egy isteni vacsit, megterítesz otthon szépen, gyertyák stb., majd miután megittátok a pezsgőt, megmondod neki, hogy te előre mész a hálószobába, ő csak 1-2 perc múltán kövessen, beteszel valami zenét és lassan levetkőzöl, valami szexi táncot is betanulhatsz, bekötheted a szemét is, légy kreatív! Majd leveszed a kendőt a szeméről, szexi fehérnemű és félhomály, mert a látvány is fontos! ;)
Tuti siker! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!