Művészkéim, ti örülnétek ilyen ajándéknak?
Születésnapra adnék egy rajzos fiú barátomnak egy fekete rajzfüzetet. Gondoltam jó ajándék lenne, ha egyszer lesz ideje firkálni bele.
Szerintetek mit ha csipkét ragasztok az egyik sarkába (egy kis darabot) az már nagyon nőies lenne? (Szereti az ilyen sötét vackokat.)
A csipke sok, de egy művész örül mindenféle kelléknek, persze olyat vegyél, amit használ.
Én az akrilt pl. utálom, hiába vennél, nem használnám, nem bírom a szagát.
ÁÁÁÁ, hát miért is lenne nőies egy csipkés füzet? o.O
A fekete füzet OK, de akkor tegyél rá olyat, ami rá jellemző, és ha nem jár rendszeresen csipkés ruhákban, akkor inkább hagyd úgy, ahogy van, ő meg kidíszíti.
Én nem örülnék, ha valami zenei cuccot kapnék, mert senki nem tudja, mi van nekem, és ami nincs, abból milyet szeretnék. Jobb szeretem, ha rám bízzák a választást.
Egy zenész
A fekete rajzfüzet az jó ötlet de csipkét NE!!!! :D
16/f
Köszi a válaszokat! A csipkét akkor hanyagolom. Esetleg ha írnék neki bele egy mondatot mondjuk az utolsó lap aljára, hogy "boldog szülinapot..." vagy valami az még belefér ugye?
A rajzeszközök nagyon jó ötlet esetleg tud valaki segíteni, hogy mellé még milyen ceruzákat vegyek? Gondolom lehet készletben kapni. Mi a legjobb minőség?
Sok sok kérdés, de nem értek hozzá nézzétek el. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!