Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Lányok! Örülnétek egy ilyen...

Lányok! Örülnétek egy ilyen ajándéknak?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A páromnak vennék egy gyűrűt, ami nekem nagyon bejön férfi szemmel. Nem tudom nektek, nőknek mennyire tetszene :) Itt a kép róla: [link]

Zafír van benne, szerintem jól néz ki

2014. dec. 11. 19:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon gyönyörűséges :) Nekem nagyon tetszik.

Én örülnék neki.

Viszont ha még nem jegyezted el, tényleg olyan mintha az lenne a szándékod.

2014. dec. 11. 19:31
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
De ha te még nem tervezed őt eljegyezni, akkor gondold meg kétszer, jó lesz-e ez az ajándék. Félreértheti, aztán nagyon könnyen megsértődhet, csalódhat.
2014. dec. 11. 19:32
 13/34 anonim válasza:
100%
A gyűrű gyönyörű, de ha nem vagy felkészülve az eljegyzésre, akkor várj az átadással. Nagyon megbántódnék, ha szeretném az eljegyzést, és a kapott gyűrű nem eljegyzési lenne. (Attól, hogy eljegyzed, még nem kell kitűzni az esküvő időpontját. Én 2 évig hordtam a bal kezemen a gyűrűmet.)
2014. dec. 11. 19:34
 14/34 A kérdező kommentje:
Igen nekem is ez jut az eszembe róla, nem nagyon jönnek be nálam a "csicsás" dolgok, ahogy a páromnál sem, ezért tetszett meg ez. Hát, kicsit meg szeretném nyugtatni, hogy ne állandóan eljegyzésről meg esküvőről legyen a téma :D
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tartanék elő eljegyzést, mert az első gondolata az lesz, hogy ez bizony eljegyzés. Aztán meg csalódik.

De nem szólok bele, mindenki úgy rontja el a kapcsolatát ahogy akarja.

Még annyit, hogy olyan nincs, hogy előeljegyzés.

Maga a sima eljegyzés is egy "elője" valaminek, mégpedig a házasságnak. Ha nem akarod elvenni, illik közölni vele, nem pedig hitegetni, meg időt húzni.

Off vége.

A gyűrű tetszik.

16/34 anonim válasza:
100%
A kő nagyon szép, de a gyűrű nem tetszik, mert asszimetrikus. Félre fogja érteni a szándékot és bármennyire is tetszik majd neki a gyűrű szerintem picit csalódott lesz, hogy lánykérés/jelentés nem jár mellé.
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Ne gyűrűvel akard befogni a száját, az egyáltalán nem tisztességes.

Ha nem akarod elvenni, akkor legyen gerinced megmondani.

2014. dec. 11. 19:35
 18/34 A kérdező kommentje:
Félre értitek, a szándék megvan, idővel az is el fog jönni, csak nem most, és addig is szeretném meglepni valamivel, mert nagyon szeretem a párom. De most így akkor elbizonytalanodtam, mert nem az a szándékom azzal megbántani, hogy nem eljegyzés. Akár lehetne úgy is értelmezni, hogy közeleg az eljegyzés :D
2014. dec. 11. 19:39
 19/34 anonim válasza:
100%

A gyűrű szép.

De. Én nem örülnék annak, ha a páromtól kapnék egy gyűrűt csak úgy.. főleg ha úgy is néz ki mint egy "olyan" gyűrű... Nagyot csalódnék ha miután kinyitottam a dobozt azt mondaná: Ez nem olyan gyűrű, csak egy előeljegyzési...

Jobb lenne inkább megbeszélni vele hogy 1-2-x évig még ne számítson eljegyzésre, mint egy ilyen ajándékot adni szegénynek. Aztán meg magyarázkodhat majd mindenkinek, hogy neeem ez nem olyan...

2014. dec. 11. 19:41
 20/34 anonim ***** válasza:

De a szíved mélyén te is tudod, hogy nem így fogja értelmezni :(

Hanem először félre érti, aztán meg jópofát vág, meg tetszik neki, de csalódott lesz, és szomorú.

Ennél már az is jobb, ha veszel virágot, meg valami nem gyűrű féle ékszert, és mondasz neki egy "határidőt" amit tényleg be is tartasz. Akkor nem beszél majd folyton erről, de legalább érzi, hogy haladtok valamerre.

Pl. nekem tök önszántából mondta a párom, hogy a 4. évfordulóig ad magának határidőt. Bár nálunk más miatt csúszik.

De legalább nem vagyok bizonytalan.

2014. dec. 11. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!