Hidd el hogy nem az fog neki eszébe jutni, hogy dejó, akkor biztos nemsokára kapok egy "igazi" gyűrűt.
Inkább vegyél neki másmilyen ékszert, ezt meg majd akkor, ha már tényleg meg akarod kérni a kezét.
2014. dec. 11. 19:43
22/34 anonim válasza:
NA én meg nő vagyok, mi is szoktunk eljegyzésről beszélni, de nekünk sem lehet még most egy ideig. De én nagyon örülnék ennek a gyűrűnek, mert imádom a gyűrűket, és nem érteném félre, és nem is sértődnék be rajta, hogy nem konkrét eljegyzésű gyűrű.
2014. dec. 11. 19:43
23/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Pont ezért kérdeztem, mert én nem tudok női fejjel gondolkodni :D Ahogy a 22-es írta, valahogy így gondoltam én is a helyzetet :D
2014. dec. 11. 19:49
24/34 anonim válasza:
Persze van olyan aki örülne, de ők vannak kevesebben.
Kitudja mit érezne ezzel a barátnőd.
Inkább egy szép vékony arany nyaklánc, egy medállal, benne a megismerkedésetek dátuma, vagy hasonló és egy ígéret, miszerint szándékodban áll eljegyezni.
2014. dec. 11. 19:50
25/34 anonim válasza:
Nekem nagyon rosszule esne ez, hogy előeljegyzési gyűrű. Most mi a fene az? Meglátja a gyűrűt, várja a krédést, sehol semmi. Mikor a család, barátook észreveszik, kérdezik majd, hogy eljegyzési gyűrű, ő mit mond? Nem előeljegyzési, mert szeret a pasi, de nem annyira, hogy eljegyezzen rendesen...
2014. dec. 11. 19:58
26/34 anonim válasza:
Hát nem tudom.Szerintem azért a kapcsolatban élő nők nagy százaléka félreértené. Eléállsz egy kis ékszeresdobozkàval, kinyitod, meglátja, gyűrű. Éppen a plafonig akar ugrani és akkor mondod neki hogy ez még nem eljegyzési csak elő-elő eljegyzési.Én csak annyit tudnék kinyögni hogy mi van?????
Egy eljegyzési gyűrűt kapjon, de az valódi szàndékot tükrözzön, ne csak a száját akard befogni vele. Ha más ékszert veszel annak is örülni fog és a cikis szituációt is elkerülöd.
Persze ha ő úgy tudja hogy kap egy elő eljegyzési gyűrűt is meg egy rendeset is akkor ok, csak ez így olyan fura nekem.
2014. dec. 11. 19:58
27/34 anonim válasza:
Eljegyezni a másikat, bármikor lehet, ez csak elhatározás kérdése. Amikor a párom eljegyzett engem azt ketten csináltuk, nem a családdal, tehát csak az kellett, hogy meg akarja kérni a kezem. Ez a képen pedig valóban egy eljegyzési gyűrű. Kérdező! Mi lenne ha eljegyeznéd? Nem tudom mióta vagytok együtt, de ilyen drága gyűrűt általában (hacsak nem vagy multimilliomos) nem 2 hét járás után szoktak ajándékozni. Egyszerűen jegyezd el, az egyrészt szép gesztus, másrészt a mai világban nem sokat jelent, csak annyit, hogy később majd feleségül akarod venni a barátnődet. Viszont neki biztosan örömet okoznál vele, tehát ha szereted, akkor nyugodtan jegyezd el. Ha viszont nem veszed őt komolyan, akkor ne vegyél neki eljegyzési gyűrűt karácsonyra.
2014. dec. 11. 19:59
28/34 anonim válasza:
Nekem tetszik a gyűrű, de tényleg eljegyzésre való. Ha kihagyjuk a dologból azt, hogy ő biztosan csalódott lesz, hiszen beszélgettek az eljegyzésről, eljegyzési gyűrűt kap, és közben mégsem, akkor is mindenki gratulálni fog neki, mert tipikus eljegyzési gyűrű.. És ez kissé kellemetlen lesz neki. Arról nem is beszélve, hogy mivel kéred meg a kezét később? Egy másik ugyanilyen gyűrűvel? Előeljegyzés nem létezik, a házassági szándékodat a lánykéréssel jelzed, olyan nincs, hogy előre jelezd, hogy majd egyszer jelezni szeretnéd a házassági szándékodat.. ez butaság:) Adj neki másféle ékszert, ha most nem szeretnéd megkérni a kezét. Ez a gyűrű viszont tényleg szép lenne eljegyzésre. Ha egyszer sor kerül rá, én erre szavazok. Én ugyan házasságpárti sem vagyok, szóval nem terelgetni akarlak a helyes út felé, de azért feltenném a kérdést: miért nem kéred meg most a kezét, ha már felmerült a dolog köztetek? Az eljegyzés a házassági szándékot jelzi, az pedig nálatok már megvan.. nincs kötelező időpont, hogy mennyivel később kell esküvőt tartani. Attól még lehetne ugyanakkor, amikorra egyébként is tervezitek.
2014. dec. 11. 20:02
29/34 anonim válasza:
A kő nagyon tetszik, a fehéraranyat is szeretem, csak ez a gyűrűforma nekem nem jön be.
2014. dec. 11. 20:13
30/34 anonim válasza:
Én nem lennék csalódott. Amúgy gyönyörű a gyűrű, de ha bizonytalan vagy tedd el későbbre, az eljegyzésre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!