Lányok! Örülnétek egy ilyen ajándéknak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A páromnak vennék egy gyűrűt, ami nekem nagyon bejön férfi szemmel. Nem tudom nektek, nőknek mennyire tetszene :) Itt a kép róla: [link]
Zafír van benne, szerintem jól néz ki
2014. dec. 11. 19:10
1/34 anonim válasza:
Szerintem szép, de nekem abszolút nem népszerű az ízlésem. Nem szeretem a köves gyűrűket, viszont ez pont a zafír-fehérarany párosítás miatt szerintem is különleges.
2/34 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, pont ilyet készülök csináltatni.
Igazi a zafír?
4/34 A kérdező kommentje:
Igen igazi zafír, nem pár ezer forintos gyűrűről van szó, bár most nem ez a lényeg :)
2014. dec. 11. 19:21
5/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket! :) jöhetnek még!
2014. dec. 11. 19:22
6/34 anonim válasza:
Nem rossz, de nekem csak annyi bajom van vele hogy nem sárgaarany.
7/34 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép. Eljegyzésre lesz? Ha nem, akkor lehet, hogy nem gyűrűvel kellene meglepned, ennek olyan egyköves eljegyzési gyűrű fílingje van:)
8/34 anonim válasza:
Szép :). Szerintem örülni fog neki, főleg hogy te választottad.
9/34 A kérdező kommentje:
Nem eljegyzésre lesz, amolyan "elő eljegyzés"-re szánom, mivel sokszor van szó az eljegyzésről, de én még nem tervezem.
2014. dec. 11. 19:29
10/34 anonim válasza:
Lehet felreertene.
Egyebkent szep,szolid,elegáns nekem tetszik,de magamon nem tudom elképzelni. Valahogy egy törékeny no jit rola az eszembe:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!