Mit kaptatok karácsonyra a férjetektől? Én egy gyönyörű arany karperecet . Szerintetek menniybe kerülhet egy ilyen?
Figyelt kérdés
2013. dec. 24. 19:11
21/32 anonim válasza:
21:55
:):):)
Hát ez szerintem is dicsekvésnek lett szánva, eszembe nem jutna, hogy látatlanba azt kérdezzem valakitõl,hogy mennyibe kerül egy ilyen perec, hát látom valóban nagyon vastag, vagy vékony, na szóval én pénzben kaptam az ajándékot, hogy amit én akarok megveszem, és nem keresem, hogy vajon mennyibe is került,amit kaptam, vagy elrakom a pénzecskémet a perselybe!:):)
22/32 anonim válasza:
Na, igen. A 16-os válaszom meg jól le lett pontozva. Pedig igazából szerintem nem ez számít karácsonykor, mármint az ajándék pénzbeni értéke. Mi voltunk már rosszabb, meg jobb anyagi helyzetben is, volt, hogy nagyobb ajándékot tudtunk venni egymásnak, volt, hogy szinte semmit. Nem ez határozta meg az ünnep értékét.
23/32 anonim válasza:
Még karácsonykor is csak egy provokatív kérdést tudsz írni?
Mennyibe került? Amennyi a Te értéked, hülye Kuurva!!!!
25/32 anonim válasza:
Tudod már mennyibe került a karpereced?
26/32 A kérdező kommentje:
127990 ft volt megtalaltam a blokkot
2013. dec. 25. 23:23
27/32 anonim válasza:
nagyon ügyes vagy te szerencsétlen
28/32 A kérdező kommentje:
Hát én szerencsésnek érzem magam nem is gondoltam hogy ennyibe kerül
2013. dec. 26. 13:54
29/32 anonim válasza:
Kár ide kiírnod, az irigyek úgyis belédrúgnak, féltékenyek rád.
30/32 A kérdező kommentje:
Am nem vagyunk gazdagok annyira és azért is érdekelt mennyi lehet egy ilen. Igen kár volt kiirni csak 1. Boldogsagomban meg kivancsisagomban irtam ki. De azt hiszem utcara nem fogom hordani.egyszer egy c.gyermek ugy kb 7-8 éves mikor a padon olvasgattam kitépte a nyakambol a keresztet!!sajnos azbemberek irigyek. De hogy az irigyek megnyugodjanak volt olyan év mikor azvexemtől csak 2 kínai trikót kaptam.semmi mást.
2013. dec. 26. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!