Mit kaptatok karácsonyra a férjetektől? Én egy gyönyörű arany karperecet . Szerintetek menniybe kerülhet egy ilyen?
Gyermekkoromban a szüleimtől azt tanultam, hogy a karácsony nem karácsony ajándék nélkül. Mindig volt ajándék, ugyanakkor nevelőapám minden karácsonykor részeg volt, kötözködött, és minden szenteste vitába, veszekedésbe torkollt.
Mi a párommal évek óta nem veszünk egymásnak semmit. Felesleges pénzkidobásnak tartjuk. Amire szükségünk van, azt így is - úgy is megvesszük.
Nekünk az ünnep arról szól, hogy együtt elkészítjük a menüt, feldíszítjük a fát, aztán boldogan, meghitten, szeretetben elfogyasztjuk a vacsit, összebújunk, nagyokat beszélgetünk, nevetgélünk, vagy csak nézzük a tv-t.
Ezek a karácsonyok számomra sokkal többet érnek, mint gyerekkorom ajándékkal teli ünnepei.
Ez az ünnep számunkra nem az ajándékról szól, hanem a szeretetről, az igazi, mélyről jövő szeretetről.
Nagyon sajnálom, ha neked ennél fontosabb, hogy mennyibe került az a karperec, amit a férjed vett neked :(
Kívánom, hogy békés, boldog legyen az ünneped!
Miért fontos az ára? :( Ezért vagy ünneprontó, mert a karácsonynak nem az a lényege, hogy ki milyen drága dolgot kap.
Én két könyvet kaptam páromtól.
Tőlem pulcsit fog utólag, ha eljutok a boltba... Illetve elmegyünk 26.-án moziba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!