Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit kaptatok karácsonyra a...

Mit kaptatok karácsonyra a férjetektől? Én egy gyönyörű arany karperecet . Szerintetek menniybe kerülhet egy ilyen?

Figyelt kérdés
2013. dec. 24. 19:11
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Most olyan baj hogy kivancsi vagyok mennyibe kerülhetett? Az a baj nem tudom hany gramm de káp alapján kb 70 ezer. És örülök hogy ennyit költött rám mert amúgy spórolunk. Nekem amúgy fontos az ajandek az összebujas szeretet az maskor is megvan egesz evben de ajandekokat nem veszúnk csak így mi legalabbis
2013. dec. 24. 19:28
 12/32 anonim ***** válasza:
8%
most már én is kiváncsi vagyok, nézd meg neten pls. és küldd el, hogy mennyi volt. Köszi és boldog karácsonyt mindenkinek
2013. dec. 24. 19:31
 13/32 anonim ***** válasza:
77%
Kérdezd meg a férjedet. Amúgy meg ajándék lónak ne nézd a fogát.
2013. dec. 24. 19:39
 14/32 anonim ***** válasza:
50%

Mi nem ajándékoztuk meg egymást, mert teljesen felesleges. A karácsonynak nem arról kell szólnia ki kapott mit, mert ha ez a fontos, akkor olyan kicsinyesek leszünk mint a kérdező.

Amúgy elég képmutató a karácsonyi ajándékozás. Ha kell valami ,ha meg akarom lepni a páromat akkor nem várok karácsonyig. Megveszem akkor amikor szükség van rá.. Nálunk karácsonykor nevetés van, béke van, öröm van.. Senki nem marakodik senkivel, ennél több nem is kell.

2013. dec. 24. 19:40
 15/32 anonim ***** válasza:
52%
Azért kaptad ezt mert megcsal folyamatosan és így hárítja a dolgot, jóvá akarja tenni. Kérdezd csak meg tőle, én is ugyanígy jártam, mondjuk nekem autót vett a szemét, rá 3 hónapra tudtam meg hogy már egy éve megcsal.
2013. dec. 24. 19:52
 16/32 anonim ***** válasza:
53%

1. Nem tudhatjuk, mennyibe került csak abból az infóból, hogy arany.

2. Kaptam ajándékot a férjemtől, elég nagy értékben, hogy mit, az nem tartozik ide, gondolom, nem is ez a lényeg. Amit kaptam, azért kaptam, mert most megengedhettük magunknak. Tavaly pl. egyáltalán nem ajándékoztunk, ettől még ugyanolyan boldog volt a karácsonyunk, akkor maga az együtt töltött ünnep volt az ajándék és azt hiszem, egymást szerető embereknél ez a legértékesebb. A többi csak ráadás.

2013. dec. 24. 20:02
 17/32 anonim ***** válasza:
11%

ma 20:15

nem unod még??

Tudod neked nagyon rossz lehet, ha ilyenkor is csak árad belőled a rosszindulat...Sajnálatra méltó alak lehetsz..Mindenesetre neked is boldog ünnepeket..

2013. dec. 24. 20:34
 18/32 atti111 válasza:
36%
Mennyibe kerül? 10 fa.s.z rázásba meg 2 sz.o pásba
2013. dec. 24. 20:50
 19/32 anonim ***** válasza:
23%
Nem értem mire megy itt az irigykedés, csak azért mert valaki megteheti hogy ilyen ajándékot vegyen a párjának, nyugodtan tegye. Kérdező, ne is foglalkozz a rosszindulatú hozzászólásokkal, csak irigységből mondják. Irigykednek rád mert téged a párod, szeret, megbecsül.
2013. dec. 24. 21:04
 20/32 anonim ***** válasza:
48%

Most miért írsz ilyen butaságot, 25-ös válaszoló? Itt a negatív hozzászólók csőrét nem az piszkálja, hogy a kérdező arany karkötőt kapott, hanem az, hogy a kérdés nagyon úgy hangzik, hogy: "na ti kaptatok-e ilyen drága ajándékot a férjetektől, mint én?"

Ugyanis aki nem hülye az tudja, hogy csak abból, hogy "arany karperec", nem lehet megállapítani az értéket. A minimálistól a csillagos égig lehet a határ. Tehát ez a kérdés azért mindenképpen kicsit dicsekvés szagú. :) Engem mondjuk nem zavar, örülök a másik örömnek, biztos nagyon szép karperec. :)

2013. dec. 24. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!