Mit kaptatok karácsonyra a férjetektől? Én egy gyönyörű arany karperecet . Szerintetek menniybe kerülhet egy ilyen?
Mi nem ajándékoztuk meg egymást, mert teljesen felesleges. A karácsonynak nem arról kell szólnia ki kapott mit, mert ha ez a fontos, akkor olyan kicsinyesek leszünk mint a kérdező.
Amúgy elég képmutató a karácsonyi ajándékozás. Ha kell valami ,ha meg akarom lepni a páromat akkor nem várok karácsonyig. Megveszem akkor amikor szükség van rá.. Nálunk karácsonykor nevetés van, béke van, öröm van.. Senki nem marakodik senkivel, ennél több nem is kell.
1. Nem tudhatjuk, mennyibe került csak abból az infóból, hogy arany.
2. Kaptam ajándékot a férjemtől, elég nagy értékben, hogy mit, az nem tartozik ide, gondolom, nem is ez a lényeg. Amit kaptam, azért kaptam, mert most megengedhettük magunknak. Tavaly pl. egyáltalán nem ajándékoztunk, ettől még ugyanolyan boldog volt a karácsonyunk, akkor maga az együtt töltött ünnep volt az ajándék és azt hiszem, egymást szerető embereknél ez a legértékesebb. A többi csak ráadás.
ma 20:15
nem unod még??
Tudod neked nagyon rossz lehet, ha ilyenkor is csak árad belőled a rosszindulat...Sajnálatra méltó alak lehetsz..Mindenesetre neked is boldog ünnepeket..
Most miért írsz ilyen butaságot, 25-ös válaszoló? Itt a negatív hozzászólók csőrét nem az piszkálja, hogy a kérdező arany karkötőt kapott, hanem az, hogy a kérdés nagyon úgy hangzik, hogy: "na ti kaptatok-e ilyen drága ajándékot a férjetektől, mint én?"
Ugyanis aki nem hülye az tudja, hogy csak abból, hogy "arany karperec", nem lehet megállapítani az értéket. A minimálistól a csillagos égig lehet a határ. Tehát ez a kérdés azért mindenképpen kicsit dicsekvés szagú. :) Engem mondjuk nem zavar, örülök a másik örömnek, biztos nagyon szép karperec. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!