Szeretett már valaki bele az anyósába?
Alig 20 perce, h egy lány ismerősömmel összefutottam, akivel úgy ahogy alakul köztünk valami, de most vele volt az anyukája és valami eszméletlen szép Nő, látszik rajta a kor, h nem 20 éves, de rendesen megbabonázott, gyönyörű!
Rendesen elgondolkoztam, h talán hagyni is kellene ezt a lányt, mert csak bajok lesznek belőle:S
Jó, tudom nem az anyósom, de valaki járt már így?
Nem én spec. utálom az anyósomat, de én nő vagyok.
Belegondoltál, hogy a vonzó anyós 10-20 év múlva milyen szép lesz?
Ha eleve csak a külsőségek érdekelnek és a lány ennél komolyabb, akkor hagyd őket békén.
Jó, de az megint más, nekem is van olyan ismerősöm, aki benyomta az anyósát vagy a barátnője lányát, de ez csak szex, nem pedig több.
Egyébként kettőn áll a vásár, ha ágyba bújnak nem csak a pasi a hibás, az anyós is benne van.
Én fordított esetről hallottam, mikor az anyós vetett szemet a lánya barátjára. Az persze nem dugta meg, na innentől kezdve nem volt szívesen látott személy a házban. Még finoman fogalmaztam.
A nők eleve veszélyesek, de ez a felállás maga a pokol lehet, ha hibázol fiam.
Olvastam a kérdést reggel is. Egész nap nyomasztott.
Hogy válaszoljak-e. Mert minek is? Megteszem, pedig nagyon fáj. Évtizedek óta..
Férjem kikezdett, szerelmes lett, anyámba. Elváltunk.
Gyerekem felneveltem egyedül, gyerektartás, minden nélkül.
Petefészekrákom lett. Apám meghalt. Anyámmal nem túl jó a viszonyom. Nem érti miért. Röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!