Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szeretett már valaki bele az...

Szeretett már valaki bele az anyósába?

Figyelt kérdés

Alig 20 perce, h egy lány ismerősömmel összefutottam, akivel úgy ahogy alakul köztünk valami, de most vele volt az anyukája és valami eszméletlen szép Nő, látszik rajta a kor, h nem 20 éves, de rendesen megbabonázott, gyönyörű!

Rendesen elgondolkoztam, h talán hagyni is kellene ezt a lányt, mert csak bajok lesznek belőle:S

Jó, tudom nem az anyósom, de valaki járt már így?

2013. febr. 11. 07:25
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem én spec. utálom az anyósomat, de én nő vagyok.

Belegondoltál, hogy a vonzó anyós 10-20 év múlva milyen szép lesz?

Ha eleve csak a külsőségek érdekelnek és a lány ennél komolyabb, akkor hagyd őket békén.

2013. febr. 11. 07:40
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
én ismertem egy olyan pasit,aki a 37 éves nővel élt,és dugdosta az 56 éves anyósát,és a 18 éves nevelt lányát is,
2013. febr. 11. 07:40
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
és ezért szeressük és tiszteljük a férfiakat...és szüljünk 3-4 gyereket, hogy ne fogyjon a magyar
2013. febr. 11. 07:44
 4/10 A kérdező kommentje:

Jó, de az megint más, nekem is van olyan ismerősöm, aki benyomta az anyósát vagy a barátnője lányát, de ez csak szex, nem pedig több.

Egyébként kettőn áll a vásár, ha ágyba bújnak nem csak a pasi a hibás, az anyós is benne van.

2013. febr. 11. 07:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Én az anyósom anyósába.
2013. febr. 11. 08:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez nem szerelem kishaver, megakarod dugni, hidd el utána elmúlna a rajongás.
2013. febr. 11. 08:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Én fordított esetről hallottam, mikor az anyós vetett szemet a lánya barátjára. Az persze nem dugta meg, na innentől kezdve nem volt szívesen látott személy a házban. Még finoman fogalmaztam.

A nők eleve veszélyesek, de ez a felállás maga a pokol lehet, ha hibázol fiam.

2013. febr. 11. 09:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Fúj soha...eddig egyik anyós jelőltem se nézett ki rosszul,de valamiért nem tudtam úgy nézni rá mint potenciális szexpartnerre...pedig nem voltak csúnyák és idősek sem voltak.De valahogy a hányinger kerülget a gondolattol is.
2013. febr. 11. 10:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Az anyós 5-10 év múlva lehet nagyon ronda lesz. Viszont a lányának még 20 éve van, hogy olyan szép legyen mint az anyja. Persze ez neked tökre mindegy, te csak szexpartnert keresel. Az ilyen kérdéseknél a férfiak (kisfiúk) egy részében nagyon tudok csalódni. Szerinted mit érezne a csaj, akivel "van valami köztetek" ha az anyjával csalnád meg, esetleg szakítasz vele és bepróbálkozol a muternál? Remélem elküld a fenébe a nő. Nem érdemled meg egyiket sem szerintem.
2013. febr. 11. 10:34
 10/10 anonim ***** válasza:
82%

Olvastam a kérdést reggel is. Egész nap nyomasztott.

Hogy válaszoljak-e. Mert minek is? Megteszem, pedig nagyon fáj. Évtizedek óta..

Férjem kikezdett, szerelmes lett, anyámba. Elváltunk.

Gyerekem felneveltem egyedül, gyerektartás, minden nélkül.

Petefészekrákom lett. Apám meghalt. Anyámmal nem túl jó a viszonyom. Nem érti miért. Röviden ennyi.

2013. febr. 11. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!