Nálatok Ti vagy a férjetek szeretett volna gyereket? És lett is?
Szerintem mindkettő kell hozzá, hogy legyen gyerek :)
Nálunk lett.
Mindketten akarunk,megismerkedéskor tisztáztuk is hogy kb mikor.
Még van pár év,25 vagyok,ő 30,de rajtunk nem fog múlni,lesz.
akkor mi nagyon fordított páros vagyunk :)
nekem pl a hátam közepére nem kéne egy esküvő, tehát a párom hiába akarja, én nem adom a kezem :)
gyereket viszont mindketten szeretnénk, de én idővel, ő meg akár 1 óra múlva, mikor hazaér, akkor is szívesen elkészítené velem ;)
szerintem fiatalok vagyunk még hozzá (25évesek), szóval még egy kicsit világot látunk kettesben, aztán 30 felé jöhet az utód :) akkor már lesz annyi élettapasztalatunk, és érzelmi érettségünk, h jól neveljük.
Írta az egyik válaszoló, hogy a férfiak általában később vágynak gyerekre, ők jobban húzzák a dolgot.
Én is ezt tapasztalom. A gond csak azzal van, ha az első baba kitolódik 30-35 év felé.
Lehet egy férfinak ez nem gond, de nem ők nekik kell majd a kockázatokkal sem számolni, ami adódhat már ilyen idős korban.
A párom kicsivel jobban akarta vagyis akartuk mind ketten de én úgy voltam vele, hogy még ráérek, lett is baba azóta már útban van a második is.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!