Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok Ti vagy a férjetek...

Nálatok Ti vagy a férjetek szeretett volna gyereket? És lett is?

Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 16:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
25%
kompromisszum: mond meg neki,tudom h te később akarsz én meg most egyezzünk ki döntetlenben: jövőre esküvő,nászúton kezdjünk neki. ez sztem korrekt,átlag 3-6 hó mire terhes lesz valaki, így nincs sürgetve,és te sem félreállítva
2012. aug. 27. 17:58
 12/14 anonim ***** válasza:

Mindketten akartunk és lett is:-).

Én a helyedbe megpróbálnám konkretizálni, hogy mikor szeretne gyereket és várnék.

33-34 éves korig elfogadnám, hogy várjak, ha ez utáni időpontot mondana, akkor meg gondban lennék, hogy mi legyen:-).

2012. aug. 27. 18:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi 8 éve élünk együtt, ebből 3 éve házason- Egyikünk sem akar még gyereket. 27/nő
2012. aug. 27. 19:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Mindketten akartuk kb 2-3év mulva.Megbeszéltük hogy esküvő csak akkor lesz ha elhatároztuk hogy jöhet a baba.Kitűztük az esküvő napját és a nászéjszakán már nem védekeztünk.Lett is 5évvel később de ez már mellékes,nem rajtunk mullott.
2012. aug. 28. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!