Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismertek/tudtok olyan nőről aki 20 alatt még nem akart se családot, se gyereket, aztán később megváltozott és szeretett volna?
20 év alatt? Ilyenkor az ember még azt sem tudja pontosan, hogy ki is ő valójában, nem hogy a jövőt akarná tervezni.
Én most vagyok abban a szituban, hogy gyereket nem szeretnék. Még úgy jó sokáig...meg férjhez menni sem. :) Mondjuk egy rendes, hűséges, számomra vonzó férfi nem lenne rossz az életemben, de a komoly dolgokról majd később.
Élni szeretnék.(és ez nálam nem a minél több emberrel való szexuális kapcsolatot jelenti)
Később biztos, hogy még ez is változni fog, és idővel megjön a családalapítási kedv.
24/n
Ez így elég értelmetlen kérdés mert bármi megtörténhet. Bármikor dönthet úgy az ember hogy mégis akar gyereket, és egy gyerekre vágyó ember is dönthet egyszercsak úgy, hogy mégsem akar soha.
Én például sosem akartam 20 éves kor alatt, már 20 fölött vagyok és most sem akarok. De ez megváltozhat (remélem nem fog).
A legjobb barátnőm ilyen volt. 25 éves korában még azért szakított az akkori barátjával (3 éve voltak együtt), mert a srác házasságot, gyerekeket akart, a barátnőm azonban úgy érezte, neki erre nincs szüksége, nem szeretne soha gyereket.
Egy év múlva összejött egy másik férfival, 2 évvel később összeházasodtak, és a barátnőm 30 évesen szült egy gyönyőrű kislányt, akit imád, elhalmoz szeretettel, rengeteget foglalkozik vele. Most 32 éves, és a kistesó már úton... :)
Azt mondta, talán akkor érett meg az anyaságra, házasságra, meg hogy a jelenlegi párjával el tudta képzelni ezt az életet, az előzővel meg nem.
Szerintem 20 alatt egyetlen értelmes nő se akar gyereket, családot, - de ha megfigyeled többségének mégis lesz, kicsit később.
Akinek meg nem, na az ronda, rosszindulatú, antiszociális vénasszony lesz már 40 körül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!