Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ismertek/tudtok olyan nőről aki 20 alatt még nem akart se családot, se gyereket, aztán később megváltozott és szeretett volna?

Figyelt kérdés

2012. máj. 30. 13:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Szerintem a 20 év alattiak nagy többsége így van ezzel :S
2012. máj. 30. 13:36
 2/24 anonim ***** válasza:
szerintem úgy gondolja, hogy 20 év alatti nő, aki elhatározta, hogy neki SOHA nem lesz. amúgy én ismerek, de szerintem csak drámázik. nem hiszem, hogy valaki képes lenne egyedül leélni az életét
2012. máj. 30. 13:42
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen vagyok és 23 évesen senki sem kell. tökéletesen és boldogan megvagyok egyedül
2012. máj. 30. 13:49
 4/24 anonim ***** válasza:

20 év alatt? Ilyenkor az ember még azt sem tudja pontosan, hogy ki is ő valójában, nem hogy a jövőt akarná tervezni.

Én most vagyok abban a szituban, hogy gyereket nem szeretnék. Még úgy jó sokáig...meg férjhez menni sem. :) Mondjuk egy rendes, hűséges, számomra vonzó férfi nem lenne rossz az életemben, de a komoly dolgokról majd később.

Élni szeretnék.(és ez nálam nem a minél több emberrel való szexuális kapcsolatot jelenti)

Később biztos, hogy még ez is változni fog, és idővel megjön a családalapítási kedv.

24/n

2012. máj. 30. 13:54
 5/24 anonim ***** válasza:

Ez így elég értelmetlen kérdés mert bármi megtörténhet. Bármikor dönthet úgy az ember hogy mégis akar gyereket, és egy gyerekre vágyó ember is dönthet egyszercsak úgy, hogy mégsem akar soha.

Én például sosem akartam 20 éves kor alatt, már 20 fölött vagyok és most sem akarok. De ez megváltozhat (remélem nem fog).

2012. máj. 30. 13:55
 6/24 anonim ***** válasza:
én! és nem drámáztam, hanem úgy gondoltam, hogy képes vagyok egyedül bármire. aztán kiderült, hogy nem:( tök szívás. sok esetben ez drámázás, mert most sikk ezt mondani, de van aki tényleg úgy gondolja akkor. ezek közül lesznek, akik egyedül is maradnak. de ez miért lenne gáz? amúgy meg nézd meg, hogy viselkedik a csaj a kisbabákkal. nekem volt olyan ismerősöm, aki azt mondta, hogy utálja a gyerekeket és nem akar családot, aztán ha meglátott egy kisbabát, már rohant oda hozzá.
2012. jún. 19. 15:55
 7/24 anonim ***** válasza:

A legjobb barátnőm ilyen volt. 25 éves korában még azért szakított az akkori barátjával (3 éve voltak együtt), mert a srác házasságot, gyerekeket akart, a barátnőm azonban úgy érezte, neki erre nincs szüksége, nem szeretne soha gyereket.

Egy év múlva összejött egy másik férfival, 2 évvel később összeházasodtak, és a barátnőm 30 évesen szült egy gyönyőrű kislányt, akit imád, elhalmoz szeretettel, rengeteget foglalkozik vele. Most 32 éves, és a kistesó már úton... :)

Azt mondta, talán akkor érett meg az anyaságra, házasságra, meg hogy a jelenlegi párjával el tudta képzelni ezt az életet, az előzővel meg nem.

2012. jún. 29. 11:26
 8/24 omba ***** válasza:
35%

Szerintem 20 alatt egyetlen értelmes nő se akar gyereket, családot, - de ha megfigyeled többségének mégis lesz, kicsit később.

Akinek meg nem, na az ronda, rosszindulatú, antiszociális vénasszony lesz már 40 körül

2012. jún. 29. 13:03
 9/24 anonim ***** válasza:
60%
mi az, hogy 20 alatt egyetlen ÉRTELMES nő sem akar gyereket? most komolyan? teli van a gyk olyan kérdéskkel, hogy a nők miért nem akarnak családot meg férjet blablabla, erre ilyeneket írkáltok. remélem utolsó, legalább nő vagy...attól egy nő nem lesz kevésbé értelmes, mert 17 évesen meg tudja fogalmazni, hogy majd szeretne családot! 24L
2012. jún. 29. 13:10
 10/24 anonim ***** válasza:
48%
Bárcsak találnék olyan 20 év körüli nőt, aki garantáltan soha nem akar gyereket! Ritka kincs az ilyen nő.
2012. júl. 22. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!