Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz a mondás: "Ha valakit szeretsz engedd el ha visszajön örökre a tiéd, ha nem soha nem szeretett igazán"?
ha el akar menni hagy menjen de vissza soha többé nem fogadnám az tuti.
el akar menni h kiélje magát sok hülye kur.ával utána meg menne ahhoz aki szívből szereti meg elfogadja őt... hát a nagy lófa.zt :D
Szép volna, ha igaz volna... De én ilyennel még a valóságban nem találkoztam. Aki elment, az nem jött többé vissza.
Persze hallottam már olyanról, hogy szakítottak, de rájöttek, hogy nem bírják egymás nélkül, és újra összejöttek, és azóta is boldogan élnek...
Viszont a probléma annyi, hogy személyesen nem tapasztaltam... Pedig elengedtem már néhány embert az életemben. Egyik se talált vissza hozzám később. Pedig mindet szerettem.
De ha valakit szeretsz, elengeded, legyen boldog. Viszont ha valaki szeret téged, nem akar elmenni. Ennyi.
Ezt több szemszögből is nézhetjük.
1. Szeretek valakit, ő nem szeret. Ha elengedem és nem ragaszkodok hozzá vagy legalábbis úgy csinálok akkor soha többet nem látom, nehogy ő jönne vissza hogy kellek neki.
2. Lenen barátnőm és szakítani akarna akkor kétlem hogy visszafogadnám azok után, de lehet hogy másnap már találna is magának valakit.
Nem igaz a mondás! Egyáltalán ez kitől származik? vmi facebookos kocka agyszüleménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!