Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem még sosem szeretett senki, vajon ezért lettem ekkora bunkó?
Soha nem szerettek,tényleg nem tudom,milyen az,ha szeretnek,én már sokmindenkit szerettem,de mind hiábavaló volt,és már ott tartok,h nem érdekel semmi,és ezért egy ilyen álboldogságban élek,mert már nem zavar semmi,ennél már nem lehet rosszabb.
Most éppen sajnos megint beleszerettem egy lányba,és már nemtom,h va ne értelme egyáltalán megpróbálni a kapcsolatot,mert most nagyon jól kijövünk,és félek,h elveszítem,ha bepróbálozok. Ettől a láyntól legalább kapok egy kis szeretetet,mert egy kicsit kedves velem, és én már ennyitől belészerettem,mert borzasztó szeretethiányban szenvedek.
hát ez van,pedig azt mondják,jól nézek ki, de ezek a csalódások engem annyira megviseltek,h egyszerűen már nincs kedvem kezdeményezni sem. Régen nagyon jóhiszemű voltam,és erre nagyon csúnyán ráfáztam,egy idő után mindenkibe ncsalódnom kellett.
Mostanra egy igazi bunkó lett belőlem,ezen lehet egyáltalán változtatni?
Nem.
Tönkretett ez a csúnya, hideg XXI. század, nem vár már rád más, csak a magány, a dicstelen halál, aztán a kárhozat perzselő tüze.
Mintha én írtam volna ezeket, de még sajnos nem tudtam teljsen bunkóvá válni, mindig van szívem, amit a lányok ki is használnak.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!