Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretett soha senki?
most én is ilyen szarul állok csak én 20 évesen vagyok szűz pedig engem is jó pasinak tartanak. Lehet rosszkor vagyunk rossz helyen én hétvégente most kezdek bulikba járni remélem összejön valami!
Neked csak annyit tudok mondani, hogy próbálj meg te is kimozdulni és a lányok társaságát keresni minél több lányét! Egynektuti bejössz majd annyira, hogy beléd is szeressen később ha jól szerepelsz. Csak add önmagad és légy résen a jeleket tekintve! Hajrá!
jaja járj el szórakozni, bulizz, ismerkedj, flörtölj.
esetleg myvipen, iwiwen is ráírhatsz pár szimpi csajra(persze nem nyomulósan) és lehet abból is összejön valami.
Hajrá!
Gyerekek, válasszuk szét a témát. A szüzesség kezelésére jó a buliba járás, de valószinűtlen hogy életed szerelmét ott fogod megtalálni. Különösen ha te nem vagy igazán bulizós típus (ami nem szégyen), mert ott olyanok vannak akik szeretnek party-életet élni, és nem biztos hogy egybevág majd az érdeklődési körötök, ami később gáz lesz. De "csajt felszedni" tuti hely, erre találták ki.
Viszont ha életed párja hiányzik, akivel el tudod képzelni hátralévő életed, akkor valóban járj nyitott szemmel. Ne félj odamenni, beszélgetni, ne félj rákérdezni van e valakije, ne félj meghívni egypizzára/teára/akármire, és ne félj elkérni valamilyen elérhetőségét. Aztán persze másnap szedd össze magad, és hívd fel, írj rá valami. Mi bajod lesz? Megharap? Legfeljebb udvariasan elhárítja a közeledésed, akkor vedd a lapot, ne sértődj meg(!) és köszönj el. Minden körülmények közt maradj udvarias! Ne mássz rá, ne erőltesd rá magad. Aztán előlről az előző ponttól: járj nyitott szemmel.
És hogy hol? Mindenhol!! Boltban, buszon, akár az utca közepén is! Lehet hogy tegnap is elment melletted féltucat lány aki tökéletes párod lett volna.
Persze ha otthon ülsz és napi 32 órát wowozol akkor nem biztos hogy túl sok lánnyal találkozol. Járj érdeklődésednek megfelelő helyekre. Ha az állatokat szereted, akkor kutyás rendezvényekre vagy állatkertbe, ha a természetet akkor túrákra, ha a sportot, akkor félmaratonokra, kézilabdameccsre, mittudomén. Találd fel magad. Ott sanszos hogy olyanokkal találkozol akik veled egy hullámhosszon vannak.
És ha meglátsz egy esélyest menj oda, kérdezd meg!! Különben "egy lehetett volna" lány lesz, és sosem tudod meg mi alakult volna ki ha bátrabb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!