Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam? Sziasztok! Szerintetek, a régi kapcsolatomat válasszam, (életem nagy szerelme) aki megalázott, de "már megváltozott", vagy az újat, aki szeret, megtenne mindent értem? (Őt csak szeretem)
Segítségeteket szeretném kérni!
Segítsetek, tapasztalatokat várok! Köszönöm előre is!
"Az utcán nem fogta meg a kezem,közös képet nem rakhattam föl közösségi oldalakra,mondván:Nem akarom,hogy fájjon az exemnek!Csak este mentünk bárhová,hogy ne lásson az exe,holott az ex tudta,hogy vagyok neki.Eljárkált 7végén haverozni,inni,én meg itthon vártam,mikor jön már hozzám.Soha nem vitt sehová."
Oké, ha neked ez a tahó ÉLETED NAGY SZERELME, és most azon gondolkodsz, hogy visszafogadd-e, akkor meg is érdemled a sorsodat.
Te életed, te döntésed.
Magánvélemény: olyan pasit soha nem választanék, aki az ex miatt nem vállal fel nyilvánosan. Ez baromira bűzlik, és azt jelenti, hogy ő még nem zárta le magában a múltat, az exére jobban tekintettel van, mint rád, holott elvileg te vagy a barátnője, és nem ő. Na, ilyen pasi kéne a fenének, őszintén szólva. Ez nem életed nagy szerelme, ez egy humbug!
Az új mindig jobb.
Viccet félretéve, bizonyos életkor után nem változnak az emberek. Nincs olyan, hogy adok valakinek egy esélyt. Abból egy van és kész, ha eljátszotta, jöjjön valaki, aki szeret annyira, hogy nem játsza el.
Újramelegítve egyébként csak a káposzta jó, ezt már sokszor megtapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!