Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam? Sziasztok! Szerintetek, a régi kapcsolatomat válasszam, (életem nagy szerelme) aki megalázott, de "már megváltozott", vagy az újat, aki szeret, megtenne mindent értem? (Őt csak szeretem)
Segítségeteket szeretném kérni!
Segítsetek, tapasztalatokat várok! Köszönöm előre is!
Jajjj ne már.
Figyi, olvasd el a kérdésedet és a nyitódat úgy, mintha egy kívülálló lennél. Próbáld meg arra a 2 percre félretenni a nagy érzéseket - te hogyan döntenél?
Erről a helyzetről ordít, hogy a nagy szerelmed egy link alak, rengeteget vétett ellened és még most sem őszinte. És tudod számomra az a borzasztó, hogy ennek az embernek a bűvkörében élsz (mert még mindig fenntartom, hogy ez nem szerelem), ahelyett, hogy adnál egy esélyt annak, aki tök rendes veled.:/
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a kommenteket, tanácsokat,igazán rendesek vagytok! :)Továbbra is szívesen várok minden hozzászólást! :)Mindig jól jönnek a tapasztalatok, vélemények.
Végül is úgy döntöttem,hogy egyiket sem választom jelenleg! Aztán,az idővel kiderül a sorskerék :)
Szép estét!
Köszi, a kérdést! :)
A másodikkal vagyok együtt.. Jól megvagyunk. Az exemmel tartom a kapcsolatot, beszélgetünk, ennyi :) Nehéz lezárnom Őt, teljesen,hogy ne is beszéljünk.
De, valóban nagy gáz ez, hogy maradtunk "barátok"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!