Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismertek/tudtok olyan nőről aki 20 alatt még nem akart se családot, se gyereket, aztán később megváltozott és szeretett volna?
En pontosan ilyen vagyok. Kb 22 eves korom alatt el sem tudtam kepzelni, ugy gondoltam, hogy nekem fog kelleni gyerek, ferjhez pedig aztan vegkepp nem mennek. Aztan ahogy erettebb lettem es a problemas tinilanybol felnott no lett megvaltozott ez is. Egyre inkabb elgondolkodtam rajta, hogy ha meg nem is jott el az ideje, de a jovoben majd szeretnek gyereket, de a hazassagrol az akkori kapcsolatomban sem gondolkodtam maskepp, bar a baratom el akart venni. Aztan annak a kapcsolatnak vege lett es jott egy meg nagyobb szerelem. Mostanra mar teljesen megvaltozott a velemenyem, amig varom, hogy gyerekunk legyen a ferjemmel :).
28N
mmm, ezt nem lehet készpénznek venni. Az amit épp akkor mond akkor ott számít, nincs kőbe vésve akár a rákövetkező nap is meggondolhatja magát. Tehát ilyesmire például hülyeség apellálni, hogy óó ő nem akar gyereket, majd én is mondom hogy nem akarok és akkor szeretni fog. Aztán hopp kiderül hogy mégis akar.
Szóval na olyasmi mint az idő utazás. Hogy a jövő folyamatosan változik, attól függően mi történik nincs egy fix berögzöt jövő.
Hát engem nem nagyon érdekeltek a gyerekek,sőt nem szerettem őket kisöcsém miatt,mert megkeserítette a gyerekkorom. pótanya voltam.. egészen múltév augusztusig nem is akartam gyereket,max házasodni,mert úgy gondoltam a gyerek tönkre tesz mindent,sokba kerül,képtelen vagyok az anyaságra egy életen át,mert kétbalkezesnek éreztem magam. a mostani párommal teljesen más a helyzet,vele el tudom képzelni a gyereket és a házasságot is. tavaly véletlenül teherbe estem(fog.gátló mellett)9hetesen spontán vetélésem volt. 9hétig anya voltam,és olyan érezelmek alakultak ki bennem,amit nem hittem volna. azóta minden kisbabát megkönnyezk belül,annyira vágyom egyre.
de a kérdésedre a fix válasz: igen én ilyen voltam,de 20 elmúltával megváltozott a véleményem.
Kedves számtalan gyereket, családot nem akaró emberke!!!
Édesanyátok, Édesapátok is igy gondolkodott volna,akkor TI SEM LENNÉTEK!!!!!
Aki gyerek nélkül éli le az életét, az nem tudja mit veszit!!! Ne a szülés fájdalmát, vagy az éjszakai sirásokat, a szaros pelenkát lássátok egy gyerekbe, hanem az őszinte nyilt tekintetét, szeretetét....
Csoda egy kis lény a gyerek :-)
De ha Ti ennyire tényleg nem akartok, akkor valamiért biztos nem is kell, hogy tovább vigyétek génállományotokat. Biztos nem is lesz nagy érvágás a társadalomnak!!!
Milyen szerencse, hogy vannak másképp gondolkodók.
A celebvilág divatja 40 körül szülni! nem tudom miből gondoljátok, hogy ha van gyereketek nem tudtok élni???
akkor lehet csak igazán.
Üdv. :-)
Véleményem mellett egyébként tiszteletben tartom mindazokat, akik gyermek nélkül gondolják leélni az életüket. Nekem gyerek, és cica-kutty nélkül nem lenne teljes az életem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!