Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ismertek/tudtok olyan nőről aki 20 alatt még nem akart se családot, se gyereket, aztán később megváltozott és szeretett volna?

Figyelt kérdés

2012. máj. 30. 13:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
92%

En pontosan ilyen vagyok. Kb 22 eves korom alatt el sem tudtam kepzelni, ugy gondoltam, hogy nekem fog kelleni gyerek, ferjhez pedig aztan vegkepp nem mennek. Aztan ahogy erettebb lettem es a problemas tinilanybol felnott no lett megvaltozott ez is. Egyre inkabb elgondolkodtam rajta, hogy ha meg nem is jott el az ideje, de a jovoben majd szeretnek gyereket, de a hazassagrol az akkori kapcsolatomban sem gondolkodtam maskepp, bar a baratom el akart venni. Aztan annak a kapcsolatnak vege lett es jott egy meg nagyobb szerelem. Mostanra mar teljesen megvaltozott a velemenyem, amig varom, hogy gyerekunk legyen a ferjemmel :).

28N

2012. aug. 17. 19:43
 22/24 anonim ***** válasza:

mmm, ezt nem lehet készpénznek venni. Az amit épp akkor mond akkor ott számít, nincs kőbe vésve akár a rákövetkező nap is meggondolhatja magát. Tehát ilyesmire például hülyeség apellálni, hogy óó ő nem akar gyereket, majd én is mondom hogy nem akarok és akkor szeretni fog. Aztán hopp kiderül hogy mégis akar.

Szóval na olyasmi mint az idő utazás. Hogy a jövő folyamatosan változik, attól függően mi történik nincs egy fix berögzöt jövő.

2012. szept. 12. 20:49
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát engem nem nagyon érdekeltek a gyerekek,sőt nem szerettem őket kisöcsém miatt,mert megkeserítette a gyerekkorom. pótanya voltam.. egészen múltév augusztusig nem is akartam gyereket,max házasodni,mert úgy gondoltam a gyerek tönkre tesz mindent,sokba kerül,képtelen vagyok az anyaságra egy életen át,mert kétbalkezesnek éreztem magam. a mostani párommal teljesen más a helyzet,vele el tudom képzelni a gyereket és a házasságot is. tavaly véletlenül teherbe estem(fog.gátló mellett)9hetesen spontán vetélésem volt. 9hétig anya voltam,és olyan érezelmek alakultak ki bennem,amit nem hittem volna. azóta minden kisbabát megkönnyezk belül,annyira vágyom egyre.

de a kérdésedre a fix válasz: igen én ilyen voltam,de 20 elmúltával megváltozott a véleményem.

2012. szept. 12. 21:33
 24/24 gömbicica ***** válasza:

Kedves számtalan gyereket, családot nem akaró emberke!!!

Édesanyátok, Édesapátok is igy gondolkodott volna,akkor TI SEM LENNÉTEK!!!!!

Aki gyerek nélkül éli le az életét, az nem tudja mit veszit!!! Ne a szülés fájdalmát, vagy az éjszakai sirásokat, a szaros pelenkát lássátok egy gyerekbe, hanem az őszinte nyilt tekintetét, szeretetét....

Csoda egy kis lény a gyerek :-)

De ha Ti ennyire tényleg nem akartok, akkor valamiért biztos nem is kell, hogy tovább vigyétek génállományotokat. Biztos nem is lesz nagy érvágás a társadalomnak!!!

Milyen szerencse, hogy vannak másképp gondolkodók.

A celebvilág divatja 40 körül szülni! nem tudom miből gondoljátok, hogy ha van gyereketek nem tudtok élni???

akkor lehet csak igazán.

Üdv. :-)

Véleményem mellett egyébként tiszteletben tartom mindazokat, akik gyermek nélkül gondolják leélni az életüket. Nekem gyerek, és cica-kutty nélkül nem lenne teljes az életem!!!

2013. jún. 22. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!