Ha nem szeretem a gyerekeket, attól még akarhatok majd egyszer sajátot? Most nem szeretnék, de a párom szeretett volna.
Aki szülő, az se az összes gyereket szereti, van egy olyan mondás, hogy a gyerek olyan, mint a fing: a sajátját mindenki jobban elviseli. Ha lesz sajátod, akkor az teljesen más. Van sok normális gyerek is, csak egy hisztisre jobban felfigyel az ember, mint öt másikra, aki csendben megy a szülei mellett.
Amúgy hány éves vagy?
Nem biztos, hogy változik ez, én pl. 27 éves vagyok, és én sem szeretem őket, eszemben sincs, hogy gyereket akarnék.
De persze az is lehet, hogy egyszer csak akarsz majd. Ezt nem lehet előre tudni. Az biztos, hogy attól még, hogy más gyereke idegesít, nem feltétlenül lennék rossz szülő - a saját az tényleg más.
Nekem nincs sajátom, de van rokon kisgyerek, akiket például imádok. Pedig ők is hangosak, hisztiznek, koszosak tudnak lenni... De mivel ők "hozzánk tartoznak", már az is más. És pedig csak sokadik unokatesók... Szóval abban biztos vagyok, hogy a saját gyerek más - de én jelenleg akkor is azt gondolom, hogy sajátot nem szeretnék.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!