Ha nem szeretem a gyerekeket, attól még akarhatok majd
egyszer sajátot? Most nem szeretnék, de a párom szeretett
volna.
Figyelt kérdés
Már nem vagyunk együtt, de míg jártunk, mondta, hogy szeretne gyereket stb. Én akkor nem is tudtam volna elképzelni, hogy lesz gyerekem, és ez nem sokat változott azóta. Félek, hogy sose fogok akarni, de a párom igen (ha lesz párom újra). Egyrészt azt hiszem azért nem szeretem őket, mert sok a bunkó gyerek, pl a munkahelyemen is, neveletlenek, hisztisek stb. A szüleik meg rájuk wem bagóznak kb, fusson keresztül-kasul a boltban, fogdosson mindent, rá van hagyva. Nagyon aranyos gyerekek is vannak, de azok ritkábbak. Lehet ez az oka annak, hogy elriadok a saját gyerek gondolatától. Na meg ha szerencsétlenségre az én jellememet öröklik (kemény fej, akaratosság, kitartás hiánya), ettől is félek.
Na, hát én világ életemben utáltam a kölyköket. Szegény anyámat már a sírba tettem mert mindig mondtam neki, hogy azt felejtse el, hogy én szülök. Az akkori pasim akart volna, hát engem annyira rázott a hideg, hogy szakítottunk is. Aztán pár hónap múlva lett egy új pasim, és egyik reggel, de komolyan mondom egyik napról a másikra, arra keltem fel, hogy nekem gyerek kell. Az első perctől imádom, a szemem fénye, most már 12 éves. És azóta van másik is, azt is imádom.
2012. okt. 25. 23:54
12/17 anonim válasza:
2. jó a hasonlat. Még nem ismertem!
Kérdező!
Még nem vagy érett az anyaságra. Ennyi. Hogy érett leszel- e valaha, azt nem lehet tudni.Akkor sincs tragédia, ha úgy döntesz, nem kell gyerek. Társadalmi elvárások meg letojva.
Egy nő élete nem csak gyerektől lesz teljes...
Kérdésedre: Attól még szeretheted a gyerekedet, mert most a másokét nem szereted.
Én is szeretem az enyémeket..Másokét már nem annyira...:))
2012. okt. 26. 05:56
13/17 anonim válasza:
Engem azért pontoztatok le, mert azt írtam, hogy 27 éves vagyok, és nem akarok gyereket!?
Szánalmasak vagytok!!
2012. okt. 26. 08:08
14/17 anonim válasza:
A pontozás nem mérvadó..
Néha olyan okos válaszokat írok, magam is csodálkozom...:)
..és lepontoznak.
Nem vagyunk egyformák.Hálistennek. Ne törődj vele!
12.voltam.
2012. okt. 26. 15:49
15/17 anonim válasza:
Bennem 29 évesen merült fel, hogy gyereket szeretnék.
Nyugi.
:)
2012. okt. 26. 16:30
16/17 anonim válasza:
Nyugi, a szülők nagy része is utálja a mások gyerekét, pláne mostanában, amióta nem szokás nevelni őket.
2012. okt. 27. 16:06
17/17 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy hogyan viszonyuljak mások gyerekéhez, nem sokszor találkozom gyerekekkel, de amelyekkel találkoztam szerintem nem problémásak olyanok, mint a gyerekek na, de valahogy nem tudom, h hogyan kéne foglalkozni velük.
De sajátot nagyon szeretnék ettől függetlenül. Aki bennem növekszik és én adok életet (párom előzményes segítségével) teljesen más! Azt mi akarjuk, szeretnénk, mi látjuk meg elsőként, mi etetjük, látjuk minden mozzanatát, ég és föld a kettő! Ne keverd össze! A sajátom velem él. Más gyerekét meg csak látom x időre és annyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!