Milyen ajándékot vegyek a menyasszonyomnak lánykérés első évfordulóra?
Most lesz az első évfordulója, hogy megkértem a kezét. Tudom, hogy 1 év után el is kellett volna vennem, de egyenlőre azt nem tervezzük. Meg újra lánykérést sem igényel, de azért valami kis ajándékot mégis szeretnék neki.
Mit javasoltok? :)
Ha van rá kereted: vidd el egy étterembe. Vagy vegyél finom vacsit, gyertyát. Mire hazaér, addigra teríts meg, gyújtsd meg a gyertyát, tedd ki a vacsit. Vegyél bort mellé. :)
Virágot is vehetsz. Szerintem ez százszor jobb, mint egy ajándék.
Nő léttemre szerintem tök hülyeségnek tartom, hogy még ezt is "megkell" ünnepelni.... Ki is akadnék rajta :S
Amúgy meg ha együtt éltek? akkor lepd meg egy romantikus vacsorával, mellé egy finom bor és virág vagy vidd el étterembe ha van rá keret.
Kiváncsiságból miért érzi sok ember "cikinek" ha valaki több, mint 1 évig jár jegyben?? Attól még gondolhatják komolyan a kapcsolatukat, hogy nem házasodnak rögtön össze!
Akkor nekem is cikinek kellett volna éreznem, hogy majdnem 3 évig jártunk jegyben a már férjemmel?
Jó nekünk ott volt a ház vásárlás, felújítás és bizony nem volt rá keretünk, de akkor sem gondoltuk azt, hogy ezzel kevesebb lnne a kapcsolatunk, sőt...!
Szerintem ne gondolkodj nagy ajándékban, maximum valami spéci apróságban, ami kis kedves vagy praktikus.
Mi évfordulóra szinte sose veszünk ajándékot. Nekünk idén májusban a 4. évfordulónkon volt az eljegyzésünk, mi ilyenkor mindig el szoktunk utazni valami wellness szállodába egy hosszú hétvégére, ahol kicsit kikapcsolunk, kirándulunk, feltöltődünk és mindenféle napi gondok nélkül együtt tudunk lenni.
Egyébként jövőre még mi sem tervezzük az esküvőt, őszintén szólva már legkésőbb a télen el kellene kezdeni szervezni, az ilyesfajta ügyintézésekhez pedig egyelőre (bár a menyasszonyok állítólag mindig nagyon lelkesek e téren) egyikünknek sincs különösebb huzalma. :p
Egyébként is tavasszal vettünk közösen egy teljesen új lakást és egyelőre mindketten még céges autót használunk, sajátot is jó lenne venni, lehetőleg még a gyerekcsinálás előtt, szóval nekünk is van bőven mire elkölteni az a másfél-kétmillió forintot.
Meg az esküvő a családnak szól szerintem igazából, és én speciel sajnálok ennyi pénzt kifizetni egy bulira. :p
Mi egyelőre egy ideje már mindketten azon az állásponton vagyunk, hogy ennyi pénzből inkább menjünk el Balira vagy valami viszonylag extra helyre legalább két hétre, mert erre jobban vágyunk mint szervezni egy fél évig valamit, ami miatt hetekig halálra izguljuk magunkat, hogy minden jól sikerüljön és egy nap miatt elköltjük egy nappali komplett berendezésének az árát. :p
Persze a család nem örülne, mert mindkettőnknél szokás "rendes" esküvőt tartani, nem csak ilyen "bemegyünk a városházára, aztán meg elutazunk világgá"-típusút.
Ennyi év után az eljegyzés már azért igencsak csak aktuálissá vált, így a szélesebb család és barátok fele jelzendő a jövőbeni közös szándékunk. De én pl. már 2 hónap együttjárás után is szemrebbenés nélkül közöltem anyukámmal, hogy márpedig én ennek a fickónak a felesége leszek, senki másé! :)
Most meg aztán igyekszünk úgy kitalálni mindent, hogy a kecske is jóllakjon meg a káposzta is megmaradjon, legyen is majd nagy esküvő, de évezzük is és ne érezzük tehernek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!