Milyen ajándékot vegyek a menyasszonyomnak lánykérés első évfordulóra?
Most lesz az első évfordulója, hogy megkértem a kezét. Tudom, hogy 1 év után el is kellett volna vennem, de egyenlőre azt nem tervezzük. Meg újra lánykérést sem igényel, de azért valami kis ajándékot mégis szeretnék neki.
Mit javasoltok? :)
Vegyél neki virágot... Szerinted honnan a nyavajából tudjuk, hogy a csajod mit szeret?!
Atyaúr isten most már ezt is ünneplik??? :S Legközelebb a válás hófordulóját fogjátok ünnepelni!! :S
Mert az milyen menő mááááár, hogy vőlegény és menyasszony. :-)
Na, viccet félretéve, miért kéne erre ajándék? Vegyél virágot.
Menőnek menő... Egy pár hónapig, de nem évekig... Évek múltán már marha ciki lesz, hogy még mindig nem volt esküvő...
Egyébként a virág a tényleg jó ötlet. Vagy egy doboz csoki, stb.
Nem tudom, de eljegyzés után 1 évvel azért már kéne az esküvő, hacsak nem valami extra oka van.
Ez így olyan semmilyen. És még meg is ünnepelni? Nem tudom.
Sziasztok!
Én el akarom venni, nyilván azért kértem meg. De megbeszéltük, hogy először kocsira gyűjtünk és azt veszünk, mert az fontosabb most. Utána gyűjtünk majd a lagzira. De ugyanúgy hordjuk a gyűrűt, és komolyan kezeljük az ügyet.
Ajándékot állítólag azért szoktak ilyenkor adni, mert a házassági évfordulót szokás ünnepelni, de amíg az nincsen, addig marad a lánykérés/eljegyzés évfordulója.
Amúgy szerintem is hülyeség ünnepelni, de a lányok szeretik az ilyet :)
Ha szerinted is hülyeség, akkor ne ünnepeljétek. Szerintem a válaszolók nagy része nő - köztük én is - de az első ajándék, ami eszembe jutott, hogy "akkor talán vedd el, például."
Ünneplitek: névnap, szülinap, karácsony, nőnap, valentin nap, van gondolom évfordulótok egyébként is. Fölösleges. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!