Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Shein rendelés ünnepek előtt?

Shein rendelés ünnepek előtt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lenne egy kérdésem azokhoz, akik már sokszor rendeltek sheinről, az ünnepek előtt is. Nagyon jó ajándékokat találtam ott a családomnak, de nem vagyok biztos benne hogy megjönne e még az ünnepek előtt. Szerintetek ha ma leadom a rendelést van még esélyem? Mennyit késnek ilyenkor a csomagok?

tegnapelőtt 12:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Necces.

Ha ma-holnap leadod, még megjöhet, de mérget ne vegyél rá. A 11/11, black friday, cyber monday miatt megszaporodnak ilyenkor a rendelések. (Én kb. másfél hete rendeltem, tehát még a bf őrület első hullámában, de már nekem is elakadt kínában az elosztóban, és kiírta, hogy türelmet kérnek, igyekeznek... azóta elvileg már Pesten van, de a ferihegyi elosztó is káosz ilyenkor, még nem kezdték el feldolgozni.)

Hivatalosan 10-12 munkanap a szállítási idő (plusz add hozzá, míg feladják, inkább 10-14), tehát elvileg még a karácsony előtti héten ide kellene érjen, viszont ha bármilyen gikszer becsúszik, akkor nem tudsz vele mit kezdeni.

Én tavaly feljártam vele, mert novemberben még megjött minden másfél hét alatt, ezért decemberben még bevállaltam egy kört utolsó pillanatos ajándékkal - dec 17-re itt volt ferihegyen, de a nagyszámú csomag miatt hozzá se nyúltak januárig, csak akkor kaptam meg.

tegnapelőtt 12:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon necces. Én már nem merek rendelni, csak ha Quickshipes a termék. Mert az itt van 5-7 nap alatt
tegnapelőtt 13:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!