Hogy lehetne viccesen megfogalmazni egy bébiszitter hirdetést?
Sógornőm szülinapjára kézzel készített ajándékot terveztünk, egy bébiszitter hirdetést. Megbízható, 0-24 ugrasztható bébiszitterre mindig szükség lehet és a szülők mindig nyugodtan mehetnek el otthonról, mert tudják, hogy a gyermekük jó kezekben van.
Segítsetek kérlek egy jópofa hirdetés szöveget kitalálni!
A baba keresztszülei vagyunk, természetesen komolyan gondoljuk, hogy bármikor számíthatnak ránk a szülők.
Ajándéknak szánjuk egy aranyos gesztusnak amit egy kicsit viccesebben szeretnénk elkészíteni.
Nem a város összes gyerekének és szülőjének szánjuk, csak egyetlen egynek.
Egy családtagnak nem szeretnék egy halálosan komoly hirdetés szöveget bemásolni.
Én inkább egy jelentkezést írnék a bébiszitteri állásra, nem hirdetést.
"Kedves Szülők,
Ugyan nem láttam bébiszitter hirdetésüket, de ismerem (a keresztfiad/lányod neve), és tudom, hogy nekem született ez az állás!
A nevem (neved), a gyerekek legjobb barátja. A játszótér a második otthonom, a homokvár-építés a szenvedélyem, a mesemondás pedig a rejtett tehetségem. A legújabb szuperhősöktől a klasszikus mesékig, minden történetet ismerek, és bármikor előadom őket.
Tapasztalataim? Hát, van egy nagyon követelőző plüsmaci, aki csak velem akar aludni. És persze a szomszéd gyerekei, akik rendszeresen megmentenek a veszélyes játékoktól (mint például a macska üldözése a fa tetején).
Miért pont én? Mert a gyerekekkel való játék nem munka, hanem szórakozás! És persze azért, mert tudom, hogy a pizza és a fagyi a legjobb megoldás minden problémára.
A keresztfiam/lányom kapná tőlem a végtelen türelmet, a kreatív játékokat, és persze a legjobb öleléseket a világon.
Remélem, hívsz amikor csak szükséged van rám
(neved), a jövő szuperbébiszittere
(MI segített a megfogalmazásban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!