Lehet végzettség nélkül diákmunkaként gyermekgondozást/bébiszitterkedést vállalni?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e diákmunkaként gyermekgondozást/bébiszitterkedést vállalni végzettség nélkül? Szeretnék egy kis pénzt keresni, de még nem töltöttem be a 18. életévemet. Most októberben fogom, viszont alig találok nekem megfelelő munkát. Mivel szeretem a gyerkőcöket és szívesen foglalkozom velük, ez a munka nekem megfelelne, és szívesen is csinálnám!
Köszönöm a válaszokat!
Azért ehhez nagyon nem elég annyi hogy "szeretem a gyerekeket".
Ha bármi baja lesz a gyereknek a felügyeleted alatt tudod mit kell csinálni?
Ha valami baleset éri, ütőér vágást szenved, méhcsípéstől bedagad arca vagy mástól allergiás rohamot kap és fulladni kezd, ilyen esetekben mit csinálsz?
Vagy eleve egy problémás gyerek, csatateret csinál maga körül, magára borít egy tükröt, nehéz bútort, mellkasába állítja a konyhakést.
Ha nem tudod kezelni a helyzetet tudsz majd azzal együtt élni hogy a gyerek meghal, és te vagy 18 alatt inkább a szüleid mennek a börtönbe?
Nem egy hebrencs tininek való munka az a gyerekgondozás, bármennyire jó mókának tűnik így messziről elképzelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!