Amputálták a bal kézfejemet. Munkát keresek. 50 éves vagyok, végzettségeim így már nem relevánsok. ( Középiskolai érettségi, Autóvillamossági szerelő, Gépjármű technikus, Tanfolyamok ) Tudnátok véleményt mondani?
Figyelt kérdés
Ezekben dolgoztam. Angol alapfok felé haladok. Önképzésre nyitott vagyok. Bármilyen munkát vállalnék. Vannak elképzeléseim, de kíváncsi lennék mások véleményére. ( Nincsenek kapcsolataim, társadalomtól elszigetelve élek.) Köszönömjúl. 14. 17:00
1/14 anonim válasza:
Úgy elég nehéz lesz, ha elszigeteled magad a társadalomtól. Tehát a fizikai munka kizárt, marad a szellemi. Ilyen végzettségekkel szerelni nyilván nem tudsz. Ami nekem beugrott így elsőre, az a telefonos ügyintézős munkák. Nyilván nem fizet jól, de ez ilyen. Mellette pedig jó dolog az angol nyelv tanulása, de manapság nem lehet megélni abból hogy az ember tud angolul, ez inkább már alapelvárás a fiatalabb korosztályokban. Ha adhatok pár tanácsot: végezz el inkább egy könyvelő képzést, abból meg lehet élni rendesen, és ne izoláld magad a társadalomtól, mert azzal csak magadnak ártasz.
2/14 anonim válasza:
Azon kívül, hogy kitanulsz bármi újat, ami szellemi munka és amihez kedvet érzel, esetleg a korábbi munkakörökben szerzett tapasztalatokat lehetne felhasználni valamilyen logisztikai-szervezői munkakörben.
3/14 anonim válasza:
Elmenni ideiglenes valami portás vagy hasonló melóra? Míg nincs más addig is bevétel. Egyebkent valami rokkantsági vagy egyéb támogatás nem járna erre? Valami részleges is pénz szinten. Egyebkent ha értesz a gépjárművekhez, autovillamossaghoz akkor simán el tudnálak képzelni amúgy valami alkatrész kereskedesben alkatrész eladokent, vagy vmi hasonlokent. Netán nagyobb kereskedesben ugyintezokent stb. Egyebkent kitartást! Munka előbb vagy utóbb lesz. Az élet nem áll meg. Lejet találni olyan hobbikat, elfoglaltsagokat ami így is örömet okozhat.
4/14 anonim válasza:
Szoktam járni tüzépekben, alkatrész kereskedesekben , villamossági boltokban stb és így visszagondolva jó pár helyen nehezen találnak olyan eladót aki szakmailag tud segíteni a vásárlóknak.
5/14 anonim válasza:
Portas, biztonsagi kamera figyelo, vagyonőr.
6/14 anonim válasza:
#5 Vagyonőr? Gondolkozz már el azon, hogy vajon mit tudna kezdeni egy tolvajjal...
7/14 anonim válasza:
Én is valami telefonos melóra gondolnék a helyedben.
De még egészségeseknek is nagyon nehéz!
Mennyi rokkantságit kapsz egy hónapban?
8/14 anonim válasza:
Nem aruhaz orzesre gondoltam.
Epitkezeseken, multik portajan, irodahazakban szoktam latni megvaltozott kepessegu oroket. Nyilvan itt nem kell tettleg fellepni senki ellen.
Informacioadas miatt vannak inkabb ott, meg a jelenlet vegett, mint megfigyelok.
Barmi van hivjak a rendorseget.
9/14 anonim válasza:
Szaküzletben próbálhatsz munkát keresni, ahol a tapasztalataidat tudod hasznosítani.
10/14 anonim válasza:
A portást leszavazták, pedig nem rossz ötlet. Csak túl kell élni a műszakokat, de -1 kézfejjel is bőven elvégezhető munka.
Inkább bekerülni nehéz, mert általában nyuggereket tesznek oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!