Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Amputálták a bal kézfejemet....

Amputálták a bal kézfejemet. Munkát keresek. 50 éves vagyok, végzettségeim így már nem relevánsok. ( Középiskolai érettségi, Autóvillamossági szerelő, Gépjármű technikus, Tanfolyamok ) Tudnátok véleményt mondani?

Figyelt kérdés
Ezekben dolgoztam. Angol alapfok felé haladok. Önképzésre nyitott vagyok. Bármilyen munkát vállalnék. Vannak elképzeléseim, de kíváncsi lennék mások véleményére. ( Nincsenek kapcsolataim, társadalomtól elszigetelve élek.) Köszönöm

2024. júl. 14. 17:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az ötleteket és a biztatásokat. Nagyon motiváló.
2024. júl. 14. 22:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Diszpécser.
2024. júl. 15. 07:19
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
ha dolgozál is ezekben a szakmákban, annyira kevés az oktató, hogy ped végzettség nélkül is örül neked bármelyik szakképzési centrum.
2024. júl. 15. 08:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Tetováló. Volt egy fiatal srác akinek amputáltàk az egyik kezét és egy átalakított tetoválógéppel dolgozott amit az amputált végtag helyére tudott rögzíteni. Nagyon látványos volt és követendő példa hogy ilyen helyzetben is lehet teljes értékű munkát végezni.

Abban helyezkedj el amelyikben biztonságosan tudsz megfelelő munkát ellátni, legyen az szellemi vagy akár fizikai.

nov. 2. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!