Végzettséget nem igénylő, fizikailag nem megerőltető munkakör esetén bruttó 390 000 Ft elfogadható fizetés?
Sziasztok!
Jelenleg a cégemhez új munkakörre kell keresnem 2 embert, és kérdéses számomra hogy mi lenne a megfelelő bér ilyen esetben. Amire gondoltam: Br.330 000 alapbér, és további br. 60 000 Ft / hó teljesítménybér az alapján hogy ha a munkavállaló az elvárt minőségben és sebességgel csinálja a minták előkészítését, akkor megkapja ezt a plusz összeget is. Teljesen bejelentett és jogtiszta foglalkoztatás / kifizetés.
Maga a feladat: kémiai laborban beérkező vizsgálati anyagok szeletelése, előkészítése vizsgálatra, vizsgálati és vágóeszközök elmosása, ezzel kapcsolatos egyszerű adminisztrációs feladatok elvégzése számítógépen. 8 órás, helyhez kötött munka Pest megyében, légkondicionált munkahelyen, támogató céges közegben.
A munka középiskolai végzettségen kívül semmilyen további végzettséget nem igényel, mi helyben tanítjuk be a kollégát.
Azon gondolkodok hogy mi lenne a megfelelő kompenzáció egy ilyen pozíció esetében, mi az ami korrekt?
Extra!
Nem sokkal tobbert nekem muszakoznom kell.
Ez nagyon jó.
Én ma voltam egy pékségbe jelentkezni. Napi 8 óra. 1100ft/óra és napi bejelentést akar.
Maguk a munkaköri feladatok nem indokolnának még ekkora fizetést, ha ebből a szempontból nézzük, még kicsit sok is.
Ellenben ha azt nézzük, hogy 390 000 bruttónak a nettója 260 000, ráadásul Pest megyében, ahol iszonyat magasak az albérletárak, akkor azt kell mondjam, valószínűleg csak az fogja elvállalni ezt a munkát, akinek nagy szüksége van a pénzre és nem talál jobb állást, az is csak addig, amíg nem talál jobbat. Tehát valószínűleg nagy lesz a fluktuáció nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!