Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Gáz régi típusú de új könyvet...

Gáz régi típusú de új könyvet ajándékozni valakinek?

Figyelt kérdés

Nem tudom mikori de új, és tudom, hogy a téma tetszene az illetőnek. Viszont nem mai, ebből következtetheti, hogy talán guberáltam.

Ami teljes mértékben igaz, de olvasatlan, látszik.

2022. jún. 10. 13:25
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Ha érdekli az illetőt a téma és a könyv jó állapotban van, akkor szerintem nem gond.
2022. jún. 10. 15:22
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Látszik nem vagy valami könyvmoj. Aki szeret olvasni és szereti a könyveket nem azt nézi vajon olvasta-e valaki előtte... Könyvtárak üresek lennének azthiszem.
2022. jún. 10. 15:52
 3/15 A kérdező kommentje:
Használt ajándékot nem illik adni. Hát nem vagyok, egy se köt le, pénz és időpocséklás.
2022. jún. 10. 15:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

A könyvnél nem így van! Ruhából cipőből meg ilyen felszínes dolgokból nem illik használtat adni.

Könyvnél a tartalom a lényeg lehet egy használt többször olvasott könyvnek jobban örülne.

2022. jún. 10. 16:07
 5/15 anonim válasza:
100%
Én biztos, hogy örülnék neki. Jobban is szeretem a régi könyveket, mert sokkal jobb minőségűek, tartósabbak, mint ezek a papírborítós vackok. És mivel a téma miatt vetted, így ez plusz figyelmesség. Szerintem egyáltalán nem gáz.
2022. jún. 10. 18:42
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem akár kukázhatsz is könyvet. :)
2022. jún. 10. 19:19
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik kedvenc könyvem konkrétan papirhulladek konténerből van. Tele volt kiadó ott könyvekkel 10 percig logtam benne tudtam, hogy találok valamit
2022. jún. 10. 20:09
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Van, amit csak használtan lehet megszerezni, mert már nem kapható. Ezek a legnagyobb kincsek.
2022. jún. 10. 21:48
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

van könyvem amit dobozban tartok, mert a gerince már elfoszlott, megjavíttatni meg nincs pénzem XD

szintúgy kaptam ajándékba, egy kb beszerezhetetlen, de szakmailag nagyon fontos könyv, a legdrágább kincsem :D

2022. jún. 10. 22:01
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én egy gubis könyvnek is nagyon örülnék, ha valóban érdekes a téma. Persze nyilván vállalható állapotban. Ha pl fele hiányzik vagy elázott, foltos stb úgy gáz lenne, de ha csak öreg akkor az teljesen rendben van.
2022. jún. 10. 23:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!