Milyen kreatív ajándékot készítsek?
Közeleg a karácsony és már kezdem gyűjteni az ötleteket. Nagyon szeretek kézműveskedni és szívesen meglepném a családomat, barátaimat a megvásárolt ajándékok mellett valami kézzel készített dologgal is.
18l
Volt olyan év, amikor minden családtagnak szerkesztettem egyedi üdvözlőkártyát, amit utána kinyomtattam és lelamináltam.
Szerintem ezzel nem nagyon lehet mellélőni.
A névre szóló sütemény (mézeskalács, muffin, cupcake, keksz) is jó ötlet. Persze, arra figyelni kell, ha a családban valakinek van bármilyen allergiára vagy diétája.
Nem érdemes nagyröptű, extra időigényes dolgokba fogni, mert nem mindenki becsüli meg az ilyen ajándékokat, (tapasztalat), még akkor sem, ha extra kreatívak és művésziek. Kivéve persze, ha pontosan tudod, hogy szereti ezeket a dolgokat az illető.
Az emberek ezt szeretik ajándékba kapni, aminek tényleg hasznát tudják venni. Valami, amit gyorsan bekapnatnak vagy eltehetnek a kedves üzenetek közé, esetleg olyan dekoráció, ami TÉNYLEG illik a stílusukhoz.
Mert akinek nincs rá feltétlenül szüksége, annak csak porfogó lesz, vagy az első adandó alkalommal megválnak tőle.
Én is pici horgolt figurákat, mikulásfej, mézeskalácsfigurák (gombok helyett piros-zöld gyöngyök), angyalka.
Kb egy éve találtam rá a gyöngyfestésre (diamond painting), azóta ez a másik hobbim. Anyumnak anyák napjára is egy ilyen pipacsos képet csináltam 🥰
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!