Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Van olyan történeted, hogy...

Van olyan történeted, hogy valamilyen távoli rokontól, ismerőstől nem a korodhoz illő ajándékot kaptál?

Figyelt kérdés
Mondjuk, hogy elfelejtették, hogy már nem vagy kisgyerek, és 15 évesen babajátékot vagy kisgyerekre való ruhát kaptál meg ilyenek.
2020. dec. 26. 12:59
 1/4 anonim válasza:
100%
Nekem nem ilyen esetem volt, de hasonló. Én lány vagyok, de az egyik távoli rokonom karácsonyra fiús cuccokat hozott nekem. Szóval...
2020. dec. 26. 13:22
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Távoli rokonok nem adnak ajándékot, csak a szük család.
2020. dec. 26. 14:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kb.13 éves koromban, szülinapomra apám egy kb. 3 éveseknek való bicikliző macskát adott ajándékba. Nagypapáim értetlenül álltak az eset előtt. Egyikük megcsóválta a fejét némán, nem kellettek hozzá szavak, hogy tudjam, kb. egyre gondoltunk. Másik papám ki is mondta, amit gondolt, maximálisan egyetértettem vele. Apám nem vette az adást amúgy. Nem baj, amiket én szerettem volna rendszeresen megvette unokatesómnak. 🤨😔
2020. dec. 26. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a nagybátyámtól egyszer játékfigurát kaptam olyan 12-13 éves voltam talán. Épp a kamaszkor kezdetén, amikor minden ilyesmi ciki. Akkor rosszul esett, de később jót nevettünk rajta :)

Aztán volt még egy, de az nem rokon, hanem apum egyik barátja ki akarta szórni a már felnőtt gyerekének a kinőtt játékait, és egy hatalmas zsákban oda adta nekünk. Csak, hogy már én is kiskamasz voltam, tovább is lett adva, csak egy Micimackó plüsst tartottam meg belőle, azóta is az ágyam lakója :)

2020. dec. 26. 16:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!