Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Érdemes még karácsonyra...

TappancsMancs kérdése:

Érdemes még karácsonyra játékot megrendelni? Ki fogják hozni?

Figyelt kérdés

2020. dec. 20. 16:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kockáztatnék. Volt, amit még hét elején rendeltem, aztán mikorra ígérték írták meg, hogy egy része még sincs. Másik boltban meg 2 napot írtak a honlapon, emailben meg már ötöt kaptam személyes átvételre is. Szerintem már mindenütt őrültek háza van.
2020. dec. 20. 18:59
 12/17 A kérdező kommentje:
Szerencsére csak pluszban lenne. De nagyon köszi a válaszokat.
2020. dec. 20. 19:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Múlt péntek volt az az időpont, amikor még rendelhettél úgy, hogy a webshop garantálta, hogy oda fog érni Karácsony előtt. Ugyanis hiába van raktáron a termék, és adják fel még a rendelés napján, a kiszállítás nem a webshopon, hanem a futárcégeken múlik, azok pedig ünnepek előtt extrán túlterheltek. Szóval nincs már túl sok esélyed, hogy oda fog érni. Van olyan webshopos ismerősöm, aki mindig extrém gyorsan szállít, másnapra ki szoktak kézbesíteni mindent, de most még ő is csak annyit tud ígérni, hogy mepróbálják kiküldeni, de nem biztos, hogy megérkezik.
2020. dec. 20. 19:18
 14/17 anonim válasza:
4-es vagyok en is pluszba rendeltem ma még..előbb írtak vissza holnap adjak fel futarral a csomagot. Szerintem idér.
2020. dec. 20. 20:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Játékshopon és játékneten is azt írják, hogy ideér a cucc kar. előtt
2020. dec. 20. 21:08
 16/17 anonim válasza:
100%
Tegnap láttam olyat, ahol írták "még megérkezik karácsonyig ha most megrendeli".
2020. dec. 20. 22:01
 17/17 anonim válasza:
Jateknet.hu, jatekshop.eu. Náluk ha délelőtt megrendeled, másnap hozza a futár. Igaz én múlt csütörtökön rendeltem, de péntekre itt volt minden.
2020. dec. 21. 09:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!