Milyen társasjátékot lenne érdemes venni egy ilyen gyereknek?
Párom unokaöccse 6 múlt. Nem egy túlfoglalkozott gyerek, nem is járunk gyakran át, és 4 év alatt még semmit nem láttam viszont amit vettünk neki. A gyereknek van tabletje meg telefonja, azzal elzavarják, hogy foglalja el magát. Ettől függetlenül ahogy minden gyerek igényli a közös játékot, egyszer vittem neki memóriát, azt mondta, hogy ez a legjobb játék a világon, máskor puzzlet, többször többfélét. Na de többet ezek a játékok nem kerülnek elő a föld alól sem, csak amíg ott vagyunk.
Szeretnék valami szintén társas jellegű játékot venni neki karácsonyra, hogy ha csak arra az egy estére is, de játsszunk egy jót, viszont valami olyan kellene, amiért nem fog engem megenni az idegbaj, ha legközelebb már nincs meg, - mint pl. a szellemvadász volt - de sírást sem akarok, ha hazaviszem magammal :D szóval valami olcsó de jópofa, és a gyerek szintjét tekintve olyan 4-5 év körülieknek valót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!