Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen társasjátékot lenne...

Milyen társasjátékot lenne érdemes venni egy ilyen gyereknek?

Figyelt kérdés

Párom unokaöccse 6 múlt. Nem egy túlfoglalkozott gyerek, nem is járunk gyakran át, és 4 év alatt még semmit nem láttam viszont amit vettünk neki. A gyereknek van tabletje meg telefonja, azzal elzavarják, hogy foglalja el magát. Ettől függetlenül ahogy minden gyerek igényli a közös játékot, egyszer vittem neki memóriát, azt mondta, hogy ez a legjobb játék a világon, máskor puzzlet, többször többfélét. Na de többet ezek a játékok nem kerülnek elő a föld alól sem, csak amíg ott vagyunk.

Szeretnék valami szintén társas jellegű játékot venni neki karácsonyra, hogy ha csak arra az egy estére is, de játsszunk egy jót, viszont valami olyan kellene, amiért nem fog engem megenni az idegbaj, ha legközelebb már nincs meg, - mint pl. a szellemvadász volt - de sírást sem akarok, ha hazaviszem magammal :D szóval valami olcsó de jópofa, és a gyerek szintjét tekintve olyan 4-5 év körülieknek valót.

2020. nov. 24. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Kompromisszumos megoldás lehet ha a tabletjére veszel neki valami játékot párezer forintért a Store-ból, amivel tudtok játszani együtt, és eltűnni is max csak a tablettel együtt fog.
2020. nov. 24. 11:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán vagyok híve ennek, meg a gyerek tényleg szereti azt amivel közösen játszunk a kütyük nélkül, ezt igényli nagyon, ezért mindenképp olyat szeretnék, ami együtt játszható fizikailag, képernyő nélkül, hiszen azt bámulja úgyis egész nap.
2020. nov. 24. 12:00
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
A Kiki Ricky szerintem jó játék lehet. Egyszerű, rövid távon nagyon izgalmas :)
2020. nov. 24. 12:28
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Bolondos/furfangos labirintus???? (Ravensburger társas)
2020. nov. 24. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Ki nevet a végén. Libajáték. Uno (kártya). Memóriajáték (többféle szint létezik, többféle áron.)
2020. nov. 24. 17:33
 6/6 anonim válasza:
Nekem a dixit magyon bejött. De van még csomó más is: jenga, nut’z, escape room kid’s, catan junior, kac kac kukac, activity, graviti, guess who?, rushhour, kirakósok, monopoly junior, LEGO, pandemic, kb ennyi jut eszembe.
2020. nov. 29. 15:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!