Használt, jó állapotú pulcsit ajándékozni?
Nincs azzal gond, hogy a nem használt, jó állapotú ruhákat elajándékozod. Én is ezt teszem.
Viszont ez nem karácsonyi ajándék. Főleg nem családtagnak. Add oda, de ne ez legyen az ajándék.
Igen, én is ezen gondolkodom. Jelenleg újra nincs pénzem, ezt én akadtam neki adni. De akkor inkább adjunk egy ajándékot anyámmal, nagyobb értékben?
Még nincs saját keresetem, ennyit szántam mindenkire.
Miért szükséges ajándékot adni felnőttnek karácsonyra?
Most akarjuk anyósékat is leszoktatni erről,nekünk ez nagy anyagi teher a lakbér+csekkek+tarozás mellett. Ők hatan vannak,mindenkinek min.5e ft nekünk már sok.
Szerintem is egy tálca süti azt csókolom. Ha nem felel meg,akkor pedig annyi sem. Én szüleim évek óta tartják azt,hogy egy finom ebédre összeterelik a családot(10 fő) és ennyi. Akinek van keresete és megveszi amire szüksége van,annak miért kellene ajándékot vásárolni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!