Lehet egy nőtől gyerekem úgy, hogy csak a DNS-e van meg?
Figyelt kérdés
Magamhoz hasonlóan sikeres génkészletű nőt keresek közös utódnemzéshez, akit meg is találtam. De úgy érzem nincs ínyére ez a nemi élet. Megoldható a baba úgy is, hogy csak az én spermám és az ő DNS-e van meg? Vagy feltétlen kell tőle is egy petesejt?2019. jan. 7. 21:05
11/23 anonim válasza:
#7 Nemhogy nem nyilvánvaló, hanem épp ez a legnagyobb különbség a kettő között, az utóbbi nagyságrendekkel nehezebb. Egy sejtmagot lecserélni teljesen más tészta, mint egy szomatikus sejtet rávenni az ivarsejtképződés lépéseire, rekombinációval, meiózissal...
12/23 A kérdező kommentje:
Jó, akkor tegyük fel fel tudok bérelni embereket, hogy csippantsanak ki egy kicsit a méhéből. Mi a következő lépés?
2019. jan. 8. 18:43
13/23 sadam87 válasza:
Szerintem az, hogy bevonulsz a börtönbe...
14/23 EagleHUN válasza:
"csippantsanak ki egy kicsit a méhéből"
Hogy mivan?
A petesejtet nem így veszik le ha erre gondoltál, arra ott van a 2 petefészek...
15/23 anonim válasza:
Haver, miért nem csippentesz fel magadhoz való nőt aki fel is vállalja az asperger szindrómád?
17/23 anonim válasza:
Férfiként akarod megszülni a babát..?
18/23 anonim válasza:
Másként fogalmazva: a gyerek világrajövetelének utolsó 10cm -e elég fájdalmas lesz nő nélkül számodra. :D
De ha a nőből elég egy nyálminta, akkor belőled sem kell több..!
19/23 A kérdező kommentje:
Természetesen nem én gondoltam megszülni, hanem vagy egy lombikba helyezni a petesejtet és a spermiumot, vagy pedig szerezni egy másik nőt, aki megszüli nekem ezt a magzatot. Lehetséges?
2019. jan. 9. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!