Nagy az esélye annak, hogy vörös hajú gyerekem legyen ilyen esetben?
Valamiért nagyon bejönnek a vörös hajú lányok, viszont nem szeretnék vörös hajú fiút, kislányba pedig mindenképp szeretnék egy szőkét,a második kislány lehetne vörös hajú.
Én szőke vagyok, és vörös hajú lány partnert szeretnék.
Nem tervezem én, csak mondom jó lenne ha így lenne. :) Most akármilyen hajjal fog születni, attól még szeretni fogom. Vörös fiút meg csak azért nem annyira szeretnék, mert nem a legjobb a vörös egy fiúnak.
Az én szüleim mindketten barnák, édesanyám sötétbarna, édesapám ilyen világosabb, akkor semmi esélye sincs a szőke gyereknek? A családban egyébként csak én maradtam természetes szőke, a tesóm is bebarnult.
Akkor bennem megvan ez az úgynevezett "szőke gén" vagy mi, és ha a partneremben is meglesz, akkor lehet szőke gyerek?
Amúgy én úgy gondolom, hhogy a vörösekben nem nagyon található meg ez a gén, illetve dominál is a szőke felett nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!