Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek tényleg lapos a föld?

Szerintetek tényleg lapos a föld?

Figyelt kérdés
Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de minap láttam erről egy műsort a tévében, ahol azt bitzonygatták, hogy márpedig lapos

2018. júl. 30. 22:25
 51/94 anonim ***** válasza:
24%

Bizonyíték? Gömbelmélet alapja a gravitációs elmélet. Még Newton és Einstein sem értettek egyet, de a feltételezett graviton sincs meg. Nagyon gyenge elmélet! Tudom, bármit meg tudtok magyarázni, miután kimásoljátok a wikipédiáról. De az egyenletek mindig pontos értéket adnak, csak bele kell biggyeszteni a hiányzó értéket, vagy túl sok minden hiányzik, akkor már dimenziókat és részecskéket kell kitalálni hozzá. Nem beszélve a forgó Föld kerületi sebességkülönbségeiből adódó problémákról, amit megint gagyi kitalált matematikai értékekkel magyaráz a tudomány! Értem, hogy ragaszkodtok a gyerekkorban belétek programozott adatokhoz, talán még azok is vagytok nem tudhatom. Ha valaki ennyire bólogató János, akkor bizony elég alacsony értelmi szinten áll jelenleg. Nincs semmi baj, változhat a dolog a jövőben, emiatt nem kell elkeserednetek! Rengeteg jel mutat arra, hogy hamis adatokat táplálnak az emberek fejébe, ezeket a jeleket kell észrevenni. Hogy miért csinálják? Nem tudhatom pontosan, lehetne mondani itt is összeesküvéses elméleteket, de ugye azok is csak elméletek!

Ha ti olyan biztosak vagytok az igazatokban, miért követitek ennyire figyelemmel ezt a témát?

Miért vagytok ilyen indulatosak, agresszívak?

2018. aug. 8. 11:25
 52/94 Tislerics Máté ***** válasza:
83%

Mr. Lapos! Nem gondoltam, hogy ennyire tájékozatlan vagy! Legalább ismernéd, amit cáfolsz, de még ennyire se vagy képes...

Még azzal sem vagy tisztában, hogy Einstein és Newton nem egy időben éltek... De még ha kortársak lettek volna, akkor sem kellett volna vitázniuk, mert Newton (ő élt korábban) tudományos munkája ma is használható és működik!

Gravitációnak mi a jó fene köze van egy geometriai formához???? Neked ahhoz is gravitáció kell, hogy megkülönböztess egy tányért egy labdától? :D

Ezennel feladom! Sok sikert az élethez!

2018. aug. 8. 12:45
 53/94 Wadmalac ***** válasza:
83%

"Tudom, bármit meg tudtok magyarázni, miután kimásoljátok a wikipédiáról"

És ezt te mondod. Aki nem hogy iskolában nem volt képes megtanulni, de még wikiről sem képes pótolni és ekkora ordenáré ökörségeket hord össze, mint ez a komment.

Legalább kiderült, hogy matematikai és fizikai analfabéta a vitapartner (a korábban említett dugulás a vécében, így a véleményed annyit ér, mint amitől dugulni szokott a slozi).

2018. aug. 8. 13:50
 54/94 anonim ***** válasza:
51%
Na már megint agresszív vagy! Nagyon nem egészséges. Kár, hogy nem vagy képes felfogni az igazságot, tudom fáj, nem lehet könnyű most neked!
2018. aug. 8. 14:18
 55/94 Wadmalac ***** válasza:
80%

Gyerekek, ez tényleg egy sima troll. Kamu az egész, ilyen sötét ember nincs, csak szórakozik.

Hagyjuk.

2018. aug. 8. 14:30
 56/94 anonim ***** válasza:
49%

Düh rohamaid teljesen érthetőek, hisz megkaptad az igazság első morzsáját. Idővel jobb lesz, talán még IQ szinted is emelkedni fog, hisz eddig tudatosan tartottak átlagos, vagy az alatti szinten.

Agresszív viselkedéseddel azért kezdhetnél valamit, lassan olyan leszel, mint egy kivénhedt kamionsoför, akit megzavartak a kamion lepisilése közben.

Orvoshoz nem küldelek, az elég köcsög dolig lenne tőlem. Ajánlom inkább a wellness pihenést, vagy hosszú sétákat a gyönyörű természetben.

52#

Ha szerinted nincs köze a gravitációnak a Föld gömbalakjához, akkor te az én emberem vagy!!

PACSI!!!

2018. aug. 8. 15:13
 57/94 anonim ***** válasza:
63%

"mint egy kivénhedt kamionsoför,"

Meglepő, hogy hiszel a kamionsofőrök létezésében, miután a gravitációban, a matematikában, fizikában, történelem könyvekben, a fényképekben; az űrutazásban, felhőkarcolókban, hegycsúcsokban; 3 dimenziós térben; és még számos dologban, kiderült, hogy nem. De legalább, viccesebb vagy, mint egy-két magyar stand-upos. Igazán felléphetnél, valahol, ezzel a műsorral, nagyon meggazdagodhatnál belőle. És akkor talán még a SpaceX nevű, virtuális valósággal foglalkozó cég, egyik űrszimulációjára is befizethetnél. Nagyon jól csinálják: az ablakra vetítik a Földet, és még az anti-gravitációs környezetet is szimulálják. Mars szimulációt ajánlom a leginkább, bár kicsit hosszú a játék idő, de megéri egyszer kipróbálni. Ajánlom, minden őrül... akarom mondani, tisztán látó figyelmébe! :)

2018. aug. 8. 17:10
 58/94 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudom honnan vetted a felsorolásodban résztvevő dolgokat, hogy miben nem hiszek.

Ha ez az egy csepp igazságmorzsa is ennyire kikészített, mi lenne veled a másodiktól, vagy a teljes igazságtól? Rossz belegondolni. De legalább elkezdtél gondolkodni az átverések lehetséges eszközein. Ki kell ábrándítsalak, ezek csak a cirkusz eszközei, ennél sokkal egyszerűbb az agymosás.

2018. aug. 8. 18:52
 59/94 A kérdező kommentje:
Nyugi emberek, mindenki abban hisz, amiben csak akar. Senkire sem lehet ráeröltetni a saját hitünket. Nem kell itt egymás haját tépni, a pszcihiátriára a beutalót úgyis a háziorvos adja..😉
2018. aug. 8. 22:49
 60/94 Wadmalac ***** válasza:
80%

A Föld formája nem HIT. Csak az ilyen retardáltaknak.

A hitnek meg a tudomány rovatban nincs funkciója.

2018. aug. 9. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!