Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek tényleg lapos a föld?

Szerintetek tényleg lapos a föld?

Figyelt kérdés
Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de minap láttam erről egy műsort a tévében, ahol azt bitzonygatták, hogy márpedig lapos

2018. júl. 30. 22:25
 11/94 Wadmalac ***** válasza:
81%
Mi van a gőzrakétás elmeháborodottal? Sikerült a kísérlete, de azért csinálta az egészet, hogy bizonyítsa saját szeme által, hogy nincs görbület. Szóval felrepült vagy 500 méterre, túlélte, de kussol, hogy mit látott (az más téma, hogy a Burj Khalifa felső harmadából többet látni, mint a vacak rakétájáról). Szegény véletlenül meglátta a görbületet és most tépi a haját?
2018. júl. 31. 14:24
 12/94 anonim ***** válasza:
88%
Mivel, az ember rakétával utazott pár métert, így a lapos föld hívők, már az ő létezésében sem hisznek. Láthatatlan lett számukra, és keresztül néznek rajta, mint valami gagyi hollywoodi vígjátékban. Amúgy, a lapos föld hívők, nem hisznek a felhőkarcolókban, és a hegycsúcsokban sem.
2018. júl. 31. 15:19
 13/94 Wadmalac ***** válasza:
84%

"a lapos föld hívők, nem hisznek a felhőkarcolókban, és a hegycsúcsokban sem"

Na ez még nekem is új. :D

2018. júl. 31. 15:26
 14/94 Tislerics Máté ***** válasza:
30%
WTF :D
2018. júl. 31. 15:57
 15/94 anonim ***** válasza:
0%
Áh, szerintem meg tórusz alakú...
2018. aug. 1. 09:55
 16/94 anonim ***** válasza:
50%
Dehogy lapos, csak ez egy újabban az internetnek hála terjedő hülyeség, és sajnos vannak akik komolyan el is hiszik. Ez van, az emberi hülyeség határtalan.
2018. aug. 1. 10:19
 17/94 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudni milyen, aki láthatta a valóságot, annak azt kell mondania, ami a szerződésében állt.
2018. aug. 2. 18:38
 18/94 anonim ***** válasza:
75%
Kérem, jelezze, aki megfejtette az előző kommentet. Az én kapacitásomat, sajnos túlterhelés érte...
2018. aug. 2. 19:44
 19/94 anonim ***** válasza:
61%
Amúgy, nem tudom, még mindig, hogy honnan jönnek ezek az összeesküvés elméletek? Senki nem akar, és nem is tud ilyen horderejű dolgot elfedni az emberiség elől. Főleg, hogy bárki, akár útnak is eredhet, hogy bizonyítsa az "igazat". Eddig senki nem mutatott fel fotókat a világ végéről, ellenben a milliárdnyi fotóval, a gömbölyű Földünkről. És emellett még ott az a több ezer ember, akik valamely irányban körbe járták a bolygót.
2018. aug. 2. 19:52
 20/94 anonim ***** válasza:
32%

Az elméletek a hazugságok feltárására jönnek létre.

Amint mondod "körbe" mentek.

Mutass csak egy olyan fényképet a milliárdból, ami nem több kiseeb kép mozaikjából áll!

Sok fénykép készült a 16 fényévre lévő Gliese 832 c. bolygóról is, amin hegységek vannak. Kép készítői ugyanazok a grafikusok, akik a Föld képet készítették.

2018. aug. 2. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!