Szerintetek tényleg lapos a föld?
Igen! a furcsa válaszokat író személy doxazma jeleit mutatja, ami általában valamilyen lelki betegség tünete...
Valóban érdemes lenne szakemberhez fordulni...
A doxazmások azonban "betegségükből" fakadóan nem fordulnak orvoshoz. A páciens beleegyezése azonban kötelező a kezeléshez... Sajnos amíg ez így működik, továbbra is az utcán fognak szaladgálni az ilyen polgárok...
Az agy nem nagyon képes a saját ellenőrzésére. Az elmebeteget általában egészségesnek hiszik magukat, a hülyék okosnak.
A laposföld fanatikusai emlékezzenek, hogyan vakarta a fejét apjuk a fizika és földrajz osztályzatuk fölött.
Jegyezzék meg a Föld felszínére vonatkoztatva is azt a régi mondatot: "Hát, legalább görbül".
"Most, hogy szépen körbecumiztátok egymást, belátjátok végre, hogy ha nem is lapos, hazugság az egész gömbelmélet!"
Mondja az, aki betérdel a sokszáz évnyi tudománynak ellentmondó, pár nulla végzettségű fanatikus idióta által gerjesztett konteó elé és boldog mosollyal keni szőlőzsírral a száját.
"Most ugye a wadmalacról beszélsz, hisz csak te hiszel egy teljesen valószerűtlen elméletre alapozott gömb Földben"
Ideje lenen kimásznod a vakondlyukból és észrevennéd, hogy nem csak én és hogy nem csak hit.
Látogasd meg addig orvosodat az új tabeszokért.
Te se szégyelld, csak mielőbb kezeltesd.
Én spec már ültem repülőn, repültem 11500 méteren, ahol gyönyörűen látszik a föld görbülete.
De nekem nem volt szükségem erre a bizonyítékra. Ahhoz elég a józan ész.
Ja, vagy én is a titkos összeesküvés tagja vagyok, aki eltitkolja a lapos földet. Upsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!