Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek tényleg lapos a föld?

Szerintetek tényleg lapos a föld?

Figyelt kérdés
Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de minap láttam erről egy műsort a tévében, ahol azt bitzonygatták, hogy márpedig lapos

2018. júl. 30. 22:25
 21/94 Wadmalac ***** válasza:
40%
Erre már nincs mit mondani. Orvosi eset.
2018. aug. 3. 07:14
 22/94 Tislerics Máté ***** válasza:
48%

Igen! a furcsa válaszokat író személy doxazma jeleit mutatja, ami általában valamilyen lelki betegség tünete...

Valóban érdemes lenne szakemberhez fordulni...

A doxazmások azonban "betegségükből" fakadóan nem fordulnak orvoshoz. A páciens beleegyezése azonban kötelező a kezeléshez... Sajnos amíg ez így működik, továbbra is az utcán fognak szaladgálni az ilyen polgárok...

2018. aug. 3. 08:56
 23/94 Wadmalac ***** válasza:
37%

Az agy nem nagyon képes a saját ellenőrzésére. Az elmebeteget általában egészségesnek hiszik magukat, a hülyék okosnak.

A laposföld fanatikusai emlékezzenek, hogyan vakarta a fejét apjuk a fizika és földrajz osztályzatuk fölött.

Jegyezzék meg a Föld felszínére vonatkoztatva is azt a régi mondatot: "Hát, legalább görbül".

2018. aug. 3. 09:33
 24/94 anonim ***** válasza:
36%
Most, hogy szépen körbecumiztátok egymást, belátjátok végre, hogy ha nem is lapos, hazugság az egész gömbelmélet!
2018. aug. 3. 14:31
 25/94 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Amúgy én, személy szerint, abszolúte hülyeségnek tartom a lapos föld elméletet, csak mások véleménye érdekelt a témában, mert megdöbbentett, hogy manapság ilyen műsort látni a tvben.
2018. aug. 4. 16:02
 26/94 Wadmalac ***** válasza:
55%

"Most, hogy szépen körbecumiztátok egymást, belátjátok végre, hogy ha nem is lapos, hazugság az egész gömbelmélet!"

Mondja az, aki betérdel a sokszáz évnyi tudománynak ellentmondó, pár nulla végzettségű fanatikus idióta által gerjesztett konteó elé és boldog mosollyal keni szőlőzsírral a száját.

2018. aug. 6. 08:23
 27/94 anonim ***** válasza:
40%
Most ugye a wadmalacról beszélsz, hisz csak te hiszel egy teljesen valószerűtlen elméletre alapozott gömb Földben, amit ha sisakkal rajzolnak eléd, akkor olyan alakú lesz!
2018. aug. 6. 11:31
 28/94 Wadmalac ***** válasza:
37%

"Most ugye a wadmalacról beszélsz, hisz csak te hiszel egy teljesen valószerűtlen elméletre alapozott gömb Földben"

Ideje lenen kimásznod a vakondlyukból és észrevennéd, hogy nem csak én és hogy nem csak hit.

Látogasd meg addig orvosodat az új tabeszokért.

2018. aug. 6. 11:42
 29/94 anonim ***** válasza:
43%
Tudom, hogy nem csak te. Nem kell ezért szégyenkezned, nem a te hibád!
2018. aug. 6. 12:38
 30/94 Wadmalac ***** válasza:
37%

Te se szégyelld, csak mielőbb kezeltesd.

Én spec már ültem repülőn, repültem 11500 méteren, ahol gyönyörűen látszik a föld görbülete.

De nekem nem volt szükségem erre a bizonyítékra. Ahhoz elég a józan ész.

Ja, vagy én is a titkos összeesküvés tagja vagyok, aki eltitkolja a lapos földet. Upsz.

2018. aug. 6. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!