Szerintetek tényleg lapos a föld?
"majd eljön a tisztánlátás pillanata"
El, csak odébb van. Még túl drága a privát űrhajózás ahhoz, hogy minden elmeroggyantat egyenként felvigyenek, hogy saját szemükkel lássák az őrültségüket.
Csak sajnos a fanatikus a szemének sem hisz, tehát a legalja ettől sem gyógyulna meg.
,,Viszont a gömbelmélet már megbukott, hisz bukott alapokra épült!"
A gömbelmélet (jajj, olyan rossz leírni) a tudományos módszertan alapjaira épül. A tudomány nem lehet hamis, mert a mobiltelefon működik, a repülőgép felszáll! Ez az egyik bizonyítéka annak, hogy a fizika törvényeit jól ismerjük. Legalábbis elegendő mennyiségben ahhoz, hogy használni tudjuk.
Az egész világról hiheted, hogy átverés. Nem kell feltételül elfogadnod azt, amit látsz és tapasztalsz. Nem kell kételkedned a saját igazadban. De akkor sajnos be kell látnod, hogy doxazmás vagy!
Sajnálom, ha így van, de ne aggódj, csak fordul szakemberhez. Tudom nem fogsz! Pont a feltételezhető mentális zavarod miatt nem tudsz helyes döntést hozni.
Ha képes vagy (vagy képes lennél) elfogadni, hogy marhaság amiben hiszel, akkor egészséges vagy!
Ebben az esetben csak kicsit butácskának számítasz.
Kedves Mr. Lapos!
A kérdés szerintem beteg kommentjeid ellenére csak azért nem került át még az ezóba, mert a kérdező nem eszi meg a zöldségeiteket.
Kérlek, menjél inkább te is gőzrakétát építeni.
Neked valami mániád, hogy a másiknak mindig mennie kell valahova?
Senki se mondta, hogy lapos. Csak annyit, hogy a gömbelmélet bukott alapokkal, esélytelen.
Kedves Mr. Lapos!
Milyen bukott alapok? Oké, hogy ezt szajkózod, de hármunk közül te szorulsz magyarázkodásra! A mi álláspontunk világos és elfogadott! Ha ellenvéleményed van, akkor kötelességed jobb bizonyítékokat felhozni, mint mi!
JA azt nem tudsz? nahááát.... :D
Do not feed the troll.
Én speciel hagyom. Rögeszméssel vitatkozni olyan, mint vécédugulást imával elhárítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!