Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha idegenek támadnának bolygón...

Ha idegenek támadnának bolygónkra az átlagembernek mi volna a legjobb mit tehetne?

Figyelt kérdés

Több sci-fi után filóztam ezen. Én először arra gondoltam elbújnék, ha intergalaktikus támadás érne, hisz félnék az ismeretlen erőszaktól. Viszont a Világok Harcát látva elgondolkoztam, hogy jobb lenne ellenállni.

Nem csak barlangokban meg pincékben meghúzódni, hanem kilesni az idegenek gyenge pontjait, technikáját és azokat támadni a mi legerősebb fegyvereinkkel. Persze sok élelmiszert meg folyadékot kell gyűjteni a táborba.

Szerinted mi lenne az okos dolog ilyenkor?

2018. febr. 5. 07:54
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Csak most vettem észre, hogy ebből a Visitors-ból csináltak folytatást. 2009 körül.

Eredeti sorozat, 1983-1985.

Új soroztat 2009 - passz.

Legalább egy szereplő, Diana (Jane Badler) mindkettőben.

2018. márc. 18. 11:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!