Az átlagembernek a legjobb poén az ami PRIMITÍV, normális dolog ez? Üvegtigris "g*ci nagy"?
olyan iszonyat primitívek az emberek ,azt ne mondjátok hogy a többség nem az
való világ stb...
bármi válasz jó lesz...
megértelek...komolyan
de ha kiakadsz, csak te leszel rosszabbul. keresni kell a normális embereket, vannak:) nem csak szóbeszéd, valaki már látott egyet..najó, komolyan, na. keress, annál jobb érzés, ha belebotlasz pár darabba.
én tudok :]
miből van Sylvester Stallone memóriája?
rambó
ááááá :'D
Én átlagember vagyok,de a Való világot,Győzikét,Barátok köztöt stb,még egyszer sem néztem meg. Az Üvegtigrisről pedig nem is hallottam.
Szerintem az átlagemberek nem primitívek. Aki primitív az inkább átlag alatti.
Ha megfigyeled, az egész mai társadalom olyan, hogy a primitív emberek érvényesülnek szinte mindenütt, főleg munkahelyen, akár magasabb beosztásban is.
Ezt hozza ki a farkastörvény, ami arról szól, hogy erősnek kell lenni, sőt, gátlástalannak, és akkor fog majd sikerülni neked bármi is, ha a másikat eltaposod, leigázod.
Hangsúlyozom: nem a valóság showkból indulok ki, hanem a szó szerinti való életből, ahol vezetői tisztéset betöltő emberek, több diplomával primitívebb taposógépek, mint a legegyszerűbb szakmunkás.Akkor mit lehet a kis emberektől elvárni?!
A tv nem primitív, azonban ami benne megy az igen :D:D... Tudod én 4 éve nem nézek tévét, max. hétvégén valami ismeretterjesztő műsort. Ha a hírek érdekelnek akkor ott az internet.
Az az igazság talán az emberek egyenként nem hülyék azonban kollektíve igen. :D Nagy szerepe van a trendeknek, a sugárzott médiának.
azt veszem észre hogy a válaszolók többségével tök jól kijönnék mert ők nem azok a típusú emberek mint amilyenek a kérdésben említettek...
primitív ember nem válaszol:D
szerintem jól látod a dolgot.Én mindig is kicsit outsidernek tartottam magam,és nem értettem igazán az embereket,idegesítőek voltak de sajnos hozzá kell szokni,és most most már inkább csak röhögök rajtuk:-)
meghát úgyis minden zsák megtalálja a maga foltját,szóval mindenki megtalálja a maga társaságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!