Csak én nem tudom elképzelni az evolúció folyamatát?
"És honnan van a program és a betűk? :D Nem ugrottunk át dolgokon?"
A program maga a természet a törvényeivel.
A betűre meg ugyanaz vonatkozik, mint a betűből szóra, csak itt egyenként értelmetlen pixelekből lesz betű.
Isten bizony egy hasonlatba, analógiába belekötve próbálsz egy jelenséget cáfolni?
:D
Ez segít kicsit? Egyik kedvenc videóm:
https://www.youtube.com/watch?v=mcAq9bmCeR0&t=23s
A leírásban ott van a teljes algoritmus is, tesztelheted.
Nálam elértheö a video.
Miguel példája meg tökéletesen mutatja az evolúció müködését, így egyszerü elképzelni.
# 20 Jajj, megint kezdjük?
Nézd, tudjuk mit akarsz. Belemosni az evolúciós elméletbe az élet létrejöttét. De szerintem már páran, párszor elmondták neked: természettudományosan szétválasztjuk a két dolgot. Én meg már nem egyszer le is írtam, hogy miért.
Az evolúciós elmélet szempontjából az éltetet
- kreálhatta a Kreátor
- tervezhette a Tervező
- létrehozhatta akármelyik természetfeletti izé
- így a Lebegő Spagettiszörny is
- vagy létrejöhetett a rendelkezésre álló anyagokból, a rendelkezésre álló körülmények között
A lényeg, hogy az elmélet maga _működik_. Szépen passzol a biológiai, biokémiai, paleontológiai, s még jópár természettudományos ág kísérleti tapasztalatihoz, méréseihez, elméleti ismereteihez.
És leginkább: nincsen semmi _helytálló_ dolog, mely ennek ellentmondhatna.
Páran úgy vélik, az evolúció mögött Isten áll... lelkük rajta. Különösebb vitatni valóm nincsen velük.
Kedves 28!
Légy szíves írj példákat, az általad felsoroltakra:
" Szépen passzol a biológiai, biokémiai, paleontológiai, s még jópár természettudományos ág kísérleti tapasztalatihoz, méréseihez, elméleti ismereteihez."
nyilván nem paleontológiai kísérletekre gondolok... :)
Esetleg a publikációt is beazonosíthatnád.
Egyébként a "szépen passzol" csak annyit jelent, hogy a felsorolt ismeretek nem mondanak ellent az elméletnek azaz, azt nem dobják ki rögtön. Ahhoz, hogy tudományosan tényként kezelhessük kétségtelen bizonyítékokra volna szükség. Tehát ilyeneket sorolj!
#29: te kételkedsz, te találj cáfolatot.
Majd neked fog itt kétszáz évnyi tudományos eredményt linkelni mindenki, mert neked kényelmesebb kételkedni, mint ismereteket gyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!