Miért nem érdekli az átlagembert az univerzum működése, az evolúció, vagy az elméleti fizika?
Nincs senki akivel ezekről a témákról beszélgetni tudnék, ha munkahelyen említek valamit hülyének néznek,vagy nem hiszik el. Nem értem miért ennyire közömbös mindenki az ilyen témák felé és nem érdekli őket mit tudunk a körülöttünk lévő valóságról.
Nektek mi a tapasztalatotok,más is így van vele?
A CERN-re azért nem egyszerű bekerülni, sajnos, főleg innen, én a NASA-hoz akartam.
Amúgy az átlagemberek a mindennapi dolgokkal vannak elfoglalva leginkább, vagy lehet a suli is az oka, nem váltott ki kellő érdeklődést a tudomány iránt stb.
Ugyan már...Az átlagembert mi érdekli? Eszik, iszik, b#szik, meg ha van rá pénze, akkor elmegy a konditerembe, teletömi magát koksszal, aztán nagy májernek érzi magát. Nézi a tévében a szutyok műsorokat, pózol, szelfizik, stb. Ennyi esze van, és nincs igénye semmire.
Nézd már meg, ide is kik kommentelnek, és mi a legnagyobb problémájuk.
Előttem is írt valaki egy hozzászólást, persze 0%-ot kapott. Pedig minden szava igaz.
Én már csak a férjemmel beszélgetek ilyen témákról, mással nem, mert minek...felesleges energiapazarlás lenne próbálkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!