Annak, hogy az Univerzum létrejöjjön, és azzá fejlődjön ami, az esélye annyi mint 1 az 1. (néhánymillió nulla az eggy után). -ból?
"Annak, hogy az Univerzum létrejöjjön": lehet hogy 1.
"...és azzá fejlődjön ami" , pontosan azzá: néhány millió (inkább billió? trillió?) nulla az eggy után
Ehhez határozd meg, hogy milyen feltételeknek kellett közrejátszani az univerzum létrejöttéhez.
Erről ugyanis egyelőre semmit sem tudunk, így akárhol láttál bármilyen statisztika számítást, az nemes egyszerűséggel hazugság és kitaláció :)
Az Univerzum 100% eséllyel fejlődött ilyenné, hiszen látod a valóságot, ez van.
Hogy milyen esélye lett volna annak, hogy máshogyan fejlődjön, azt nem tudjuk, de talán gondolkodni sem érdemes rajta.
Mondd meg, hány lehetséges variáció van.
Mondd meg, ebből hány vált valóra (én csak egyet látok, de nem tudom, hány van még máshol, máshogy).
Ez alapján készségesen megmondom.
Enélkül én az esélyét szűk tűréssel 0 és 100% közé tenném.
Én spec nem ismerek senkit, aki a fenti peremfeltételekről tudással rendelkezne.
Lehet, hogy van ilyen, de zárt osztályon, kezelés alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!