Paul Davies (neves fizikus) & a Tesla milliárdos alapítója szerint ez egy szimulált világ. Mi a véleményed az érveikről?
Valahol mindíg tudtam, az ember mindíg érezte, hogy a világgal baj van. nem véletlen van ez a felismerés benne minden vallásban,filozófiában, filmben benne, az embernek önnmagával őszintén szembe kell néznie.
Az hogy a világ egy szimuláció felveti a kérdést, milyen lehet a valóság? Lehetséges, hogy olyan amilyet az un. spirituális világ magyaráz nekünk évezredekkel a materialista zsákutcába jutó akadémiai tudomány előtt?
Milyen gondolatok ébrednek benned a cikkeket elolvasván? [link]
"Az előadás után Paul Davies az interjúztatónak nak elmondta: a multiverzum-elmélet több, mint egy hipotetikus modell. Az elgondolás szerinte összeegyeztethető mai tudásunkkal, a közeljövőben pedig komoly előrelépés is lehet a témakörben, és az elgondolást támogató megfigyelések is születhetnek." [link]

@72: Én anno prohardver fórumon 2005-től kb 2010-ig megírtam - más névvel - most megnéztem és nagyjából 16 ezer hozzászólást. Aztán a magánéletemben bekövetkezett hirtelen változás miatt a legkisebb gondom is nagyobb lett annál, minthogy oda írogassak, és pontosan az egyik napról a másikra hagytam abba. Utána hiába rendeződtek a dolgok, egyszerűen nem volt kedvem újra fórumozni, pár év után itt kezdtem megint írogatni néha.
Szóval bár esélyes, hogy ilyen hirtelen leállást a fórumozással az életkörülmények erős megváltozása okozza, de korántsem biztos, hogy ez a halált jelenti. Lehet, sajnos, de abszolút nem biztos.

Nekem harmincasnak tűnt, de kommentekből ezt igen-igen nagy bizonytalansággal lehet csak összerakni.
A változás meg ha halál is, nem biztos, hogy az övé. Viszonylag keveseket érdekel szerintem egy-egy alacsony röptű netes vita, ha valaki hozzá közel állóval történik valami.
Igazából csak egy dolog bizonyos, mégpedig az, hogy fogalmunk sincs, mi történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!